Jól kezdett a Mafia II

A Chart track legfrissebb jelentése szerint a Red Dead Redemption óta nem vitték ennyire még a Mafia 2 játékot az angolok. A Mafia 2 legsikeresebb változata természetesen az Xbox360 verzió volt, ami az eladások 52%-át tette ki, míg a PS3 33%-ot, addig a PC verzió mindösszesen 7%-ot. Nyilvánvaló volt, hogy Kane and Lynch csak egy hétig bírta elsőhelyes tündöklését, ami meg is látszik az alábbi tabellán.

Hungamer játékajánló - Transport tycoonSzierintem nincs olyan játékos a világon, aki ne hallott volna a Tycoon sorozat valamelyik tagjáról. Az ajánló sorozat következő darabja a Transport előnevet viseli magán, amiből könnyedén kikövetkeztethető, hogy a szállítás körül fog bonyolódni a történet.

Ha jól tudom a deluxe változat ma már ingyenesen is elérhető, amely az alap változathoz képest pályaszerkesztőjével mutatott újat.

Amit viszont mi ajánlanánk az a Transport Tycoon "Open" változata, mely játékmenetben ugyanazt adja vissza mint az eredeti program viszont ez már teljes egészében a mai számítógépekhez lett készítve.
A nagyobb beállítható felbontás, a sokkal nagyobb terep csak pár az újítások közül.

A program játszható egyedül gépi ellenfelekkel, de barátokkal is megmérkőzhetünk személy és áruszállításban.

A játék Open változata
INNEN letölthető.