StarCraft II - már 3 milliónál


A Blizzard legfrissebb üzleti jelentése szerint a StarCraft II egy hónap alatt átlépte a 3 milliós, eladott példányszámot. A forradalmi űr-fantasy stratégia egyébként pár nap leforgása alatt majdnem megközelítette a 2 milliós eladott példányszámot. Így a 3 millát szinte kötelező volt megostromolnia 30 nap leforgása alatt.

A Blizzard év végéig egyébként 7 millió eladott korongra számít majd. Érdekes kijelentés. Majd meglátjuk mi sül ki belőle, de az már tény, hogy a WoW után ismét a legkelendőbb RTS játék lett a StarCraft II PC-n.

Vanquish: demó a Live-on


A Sega tegnap tette elérhetővé a Vanquish kipróbálható verzióját az Xbox Live rendszeren, amelyet jelenleg csak a GOLD felhasználók szerezhetnek be,

A demóban egy létesítménybe kell bejutnunk miközben megismerhetjük a különleges ruhánkat valamint megismerkedhetünk a különböző fegyverekkel, valamint az állítólagosan profira sikerült hang/audio rendszerrel is.

A Vanquish október 19-én robban be a boltok polcaira Xbox360-ra és PS3-ra. Európában természetesen három napos csúszással érkezik, de ezt már megszokhattuk. Aki pedig az Amazonon előzetesen megrendelte a játékot, az kap hozzá egy DLC-t, melyben három új fegyver lesz elérhető. Nos, megéri?

Mafia II - jön a Jimmy's Vendetta DLC


Tegnap magabiztosan nyilatkozott a 2K Games a VG247-nek a Mafia II második legnagyobb letölthető tartalmáról, mely hivatalos dátumot is kapott.

A Jimmy's Vendetta nevű letölthető tartalom 30 új küldetést és új karaktereket fog fel vonultatni 10 dollár (PS3, PC) vagy 800 MS pont (Xbox360) fejében.

A játék első DLC tartalma sajnos PS3 exkluzív lett, de a második kiegészítést már szeptember 7-től mindenki kipróbálhatja.

RUSE: az Edge 8 pontra értékelte


Az Edge online magazin mindig arról volt híres, hogy a nagyobb játékoknak mindösszesen 4-6 pontot osztogatott. Legújabb tesztjük alanyára, az Eugen által fejlesztett RUSE-ra kemény 8/10 pontot adtak.

A CVG szerint is meglehetősen jóra sikerült a forradalmi RTS, hiszen a francia fejlesztők megtalálták az arany középutat az RTS játék műfaján belül, amit minden RTS rajongó könnyen elkönyvelhet. Bár emellett azt is megemlítették, hogy a csata kimenetele nagyon lassú. Így a kiadónak számolnia kell azzal is, hogy a RUSE rétegjáték lesz a stratégián belül.

A RUSE szeptember 10-én jelenik meg a boltok polcaira, PC, PS3, Xbox360 platformokra.

Apache Air Assault - újabb képeken

Még idén ősszel megjelenik az árkád helikopteres játék multiplatform formában, ezért a fejlesztők pár új képpel ajándékoztak meg minket.


Need for Speed: Hot Pursuit - hivatalos gépigényOperating System: Windows XP SP 3 (32-64 bits) / Windows Vista (32-64 bits) / Windows 7 (32-64 bits)
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
Memory: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista – Windows 7
Disc drive: DVD-ROM, 8 speed
Hard drive: 6.5 GB
Video card: 256 MB DirectX 9.0 compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Sound card: DirectX 9.0 –compliant sound card
Compatible video card chip sets: ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200 series
Online: 2 – 8 players, 512 Kbps or faster

NFS: HP november 16-án jelenik meg világszerte, méghozzá multiplatform formában.

James Bond: Blood Stone - Istanbul trailer


Az Activision új James Bond játékon dolgozik, amelyben ismét Daniel Craig karakterét használták fel. Az alábbi Isztanbulos-videó elég érdekesre sikerült. A Bizarre fejlesztői pedig eredeti Bond élményt garantálnak a rajongóknak. Állításuk szerint a forradalmi multiplayernek is köszönhetően nem fog senki sem csalódni a játékban. A játékban olyan helyszínek is szerepet kapnak Isztanbul mellett, mint Monaco, Athén és a gyönyörű ázsiai metropolisz, Bangkok.A kiadó legfrissebbb jelentése szerint az új játék még idén télen megérkezhet PC, PS3 és Xbox360 platformokra.

Spider Man: Shattered Dimensions - az utolsó videó


Az Activision a Spider Man: Shattered Dimensions játékból kiadta az utolsó hivatalos videót, amit, ha megnézünk nem is néz ki olyan rosszul. A videóban a 4 különböző Spider-Man univerzumot mutatják be a nagyérdemű számára, amelyből talán a Noir Spider-Man játékmenet tűnik a leghangulatosabbnak. A Noir egyértelműen a 40-es évekre hajaz majd, amiben főhősünkkel a sötét helyeket kell majd kihasználnunk, s lopakodva eljutva célpontunkig. meglehetősen ígéretes darab, bár a fejlesztők most mellőzték a sandbox játékstílust, hiszen teljes mértékben lineáris játékmenetről beszélhetünk, a sztori pedig felvonásokra van felosztva. Bossharcok terén újított játékelemekkel ismerkedhetünk meg, hiszen a főnökharcok nagyon hangulatosra és több szakaszra osztódtak. Megküzdhetünk többek között Kravennel, Hammerheaddel, Hobglobinnal, Homokemberrel és Vultureral is.A teljes játékot a Beenox fejlesztette kizárólag Xbox360-ra, PS3-ra, Wii-re és DS-re. De a pletykák szerint később fog kapni az SD egy PC verziót is. majd meglátjuk.

Banner csere

Sok más oldalhoz hasonlóan a HunGamer is - kölcsönös alapon - lehetőséget biztosít a bannercserére. Az általunk készített reklámok szabványos méretűek így a hasonló elven készült sablonokba, vagy egyedileg készített, de szabványos honlapokba könnyen hibamentesen beilleszthetőek.

A HunGamer bannere jelenleg három méretben érhető el:

468*60

234*60

125*125

A képek a méretre kattintva megtekinthetők, letölthetők. A beszúrandó hivatkozás az oldal közvetlen címe: http://hungamer.net

Oldalunk jelen állapotában két fő típusú bannert tud fogadni. Az egyik a 468*60, a másik a 125*125 (vagy 125*X) méretű. Az előbbi az oldal ajánló animációja alatt, a másik az oldalsávban kerül elhelyezésre. Típusa lehet bármilyen kép, vagy flash animáció.

Fontos, hogy az oldaladon keresztül - menüből, kiemelt linkről stb. - könnyen elérhető legyen valamelyik általunk is támogatott méret, tehát ne kelljen kutatnunk, nem mi gyártjuk le neked stb..
- egy apró kérés még, ha minimálisan is, de valahogy nézzen ki az a reklám!

Az oldalsávra szinte korlátlan, az ajánló alá viszont csak egy bannert tudunk kihelyezni. Ez utóbbi esetén egy script véletlenszerűen választ a lehetőségek közül!

Csere időtartama lehet folyamatos, vagy adott időtartamra szóló pl. 1 hét - ha ilyen igény lenne azt jelezd! Az "üzlet" megtörténte esetén a partneroldalt időközönként ellenőrizzük, hogy saját reklámunk ott van-e, kattintható stb. Ezt fordítva is elvárjuk, amolyan önellenőrzésképp! Ha hiba van jelezd!

A küldött igényeket/kéréseket igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni!

kelt: 2010.09.22