007: Blood Stone - exkluzív képeken

Egészen szép képek érkeztek Képgalériánkba a 007: James Bond Blood Stone játékból. A fejlesztők állítása szerint nagyon rágyúrtak a többjátékos módozat csiszolására, valamint az életszerű karakterek kidolgozására is. A főhősünk továbbra is a Daniel Craig által megformált James Bond lesz, akivel bejárjuk majd a világ minden emlékezetes pontját, többek között Bangkok és Isztanbul városát is.

Duke Nukem Forever - Kotakus képek


A VG247 rátalált a Kotaku által begyűjtött DNF képekre, amik természetesen a PAX-ról származnak. A teljes játékot egyébként a tegnapi nap folyamán erősítette meg a Gearbox, hogy készül PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. A teljes játékot a 2K Games fogja forgalomba hozni a következő évben.

Képek IDE kattintve érhetők el.

Fable III - krémek

A Lionhead Studios néhány képet közölt le a Fable harmadik fejezetéből, amiket alább nézhettek meg akár nagyobb felbontásokban is. Az új képek egyébként inkább a szereplőket, a grimaszokat próbálja bemutatni a nagyérdemű részére.

A játék október 26-án jelenik meg Xbox360-ra. A PC verzióról a Microsoft továbbra sem közöl információkat, teljesen érthetetlen okokból. Hisz már tudjuk, az MS pár napos, vagy hetes (akár hónapos) exkluzivitást akar a Fable 3-ank. Érdekes nemde?
inFamous 2 - PAX gameplay


A Sony és a Sucker Punch ledemózta zárt ajtók mögött a PAX alkalmával az inFamous második részét.

A főhősünk, Cole újra a régi kerékvágásban van, az igazságért meg küzd mindenféle alakokkal és szörnyekkel. Most pedig jöjjön a lényeg:Az információk természetesen a VG247-ről származnak, mint mindig.

CoD: Black Ops - 3 perces multiplayer bemutató


Egy újabb videót nézhetünk meg a november 9-én debütáló Call of Duty: Black Ops játékból. Ezt a részt, mint már köztudott a Treyarch fejleszti Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re. Utóbbi platformra természetesen dedikált szerver támogatással fog megjelenni. A fejlesztők egyébiránt a számítógéppel rendelkező felhasználókat hivatottak támogatni leginkább, hiszen emellett még különböző mod támogatásokra is számíthatunk majd. Ezzel nagy gólt rúgva az IW-nek is...

Firefall - hivatalos bejelentés


A Red 5 Studios a PAX keretében jelentette be legújabb játékukat, a csapat-alapú akció lövöldét, a Firefall-t. Céljuk egy nagy online közösség összekalapálása lesz, melyben több száz gamer egyszerre egy dinamikus, nyitott világban játszhat. A játék lényege az együttműködés lesz, ezt a fejlesztők nem győzték hangsúlyozni.

A FPS típusú játékban természetesen majd lehet szakosodni és tapasztalati pontokat összegyűjteni a harcok és a küldetések során, amelyért egy fillért sem kell majd fizetnünk. Ugyanis jelen állás szerint a produktum teljesen ingyenes lesz, amikor meg fog jelenni 2011 környékén cell-sheded grafikai technológiával.

Alább megtekinthető a Firefall első cinematic bemutatója és az első gameplay mozzanatai is.Batman Arkham City - már játszható formában

A Rocksteady legfrissebb jelentése szerint a Batman: Arkham City (az Batman Arkham Asylum folytatása) már hihetetlenül gyorsan játszható formába került, s csak kisebb-nagyobb simításokat kell, hogy elvégezzenek rajta. A fejlesztők elmondása szerint már csak a történetet kell csiszolgatniuk illetve a nemrégiben bejelentett multiplayer módozatokat.A folytatás már sandbox stílusban fog virítani, így Batmannel lehetőségünk lesz bejárni az egész Arkham kerületeit, amolyan Just Cause 2 stílusban. Szerencsénkre a terület megnövekedésével egyenes arányban nő a játékidő is, hiszen főküldetések mellett számtalan mellék missziók is szerepet kapnak az Arkham Cityben. A pletyka szerint a teljes játékban kooperatív támogatás is lesz, amelyben vélhetőleg a Macskanőt irányíthatjuk.A játékmenet fogja hozni az előzőét, változatosság fogja jellemezni, nem egyszer lesz olyan alkalom, amikor lopakodnunk kell majd a fősztori során. Szóval az előző rész minden jó tulajdonságait megtartják.Sefton Hill szerint az Arkham City játéktere 4-5-ször nagyobb lesz az Arkham Asylum bejárható területéhez képest, de az előd annyiban különbözik, hogy nem nevezhető sandbox játéknak. A teljes játék 2011 őszén fog megjelenni rendkívül részletes grafikával PC, Xbox360 és PS3 platformokra a Warner forgalmazásában.

Mortal Kombat - újabb képek

Az alábbi Mortal Kombat képek a PAX-ról származhatnak, amit a Warner Bros adott ki frissen, pár órája. A játék Ed Boon alkotásában 2011 tavaszán érkezik meg Xbox360-ra és PS3-ra.
Aranyon az Enslaved


A Namco Bandai ma bejelentette be, hogy az Enslaved játékuk elkészült. Igen, aranylemezre került a meglehetősen nagyszerű játéknak ígérkező akció-kaland, hack and slash játék.

A Ninja Theory játéka egy futurisztikus világban fog játszódni, az emberek rabszolgasorban élnek az adott helyen, így főhőseink mindent megtesznek az érdekében, hogy felszabaduljanak. A történet kínai elveken alapul, az ideát a Namco próbálja beültetni a Nyugati társadalomba is. Furcsa egy játék lesz, annyi szent, hiszen számos mondanivalóval fog rendelkezni, a játékban a harcok mellett még szerepet kapnak a szerelem és az ármányok, csalódások is.

Az Enslaved két személyes kooperatív támogatással fog megjelenni Xbox360-ra és PS3-ra idén ősszel, pontosabban október 8-án.

Black Ops - újabb többjátékos videók érkeztek


Nemrég a machinimától hoztunk nektek multis videókat a Black Opsból, most pedig az IGN jóvoltából nézhetitek meg a friss látnivalókat alább. Távírányítható automobill, módosított care package, és egyéb finomságok fedezhetőek fel a videókban.

TRON: Evolution - PAX 10 trailer


Egy új videó jelent meg a Tron Evolution játékból a PAX játékkiállítás alkalmával, amit alább nézhettek meg. A játék Xbox360-ra és PS3-ra kap gyűjtői kiadást, amelynek megjelenése 2010. december 4. után várható. A CE egyébként egy versenymotor modellt fog tartalmazni.