Company Of Heroes Online - Open BetaNyílt béta fázisba lépett Company Of Heroes Online. A nagysikerű II. világháborús RTS online verziójával most már bárki játszhat, csupán egy regisztráció szükséges a hivatalos oldalon. A játékban 17 különböző térképen küzdhetünk a tengelyhatalmak vagy a szövetségesek oldalán játékostársaink ellen, és akár 8 játékos is részt vehet egy játékban. A nyílt béta játékosai bepillantást nyerhetnek a singleplayer kampányba is, ráadásul akik szeptember 8-ig regisztrálnak, exluzív in-game tárgyakkal gazdagodnak.

Call of Duty: Black Ops - nem lesz NUKE!


Lelepleztük a Black Ops killstreak listáját, amelyben a Treyarch áthozta a már World at Warban jól bevált kutyákat és a Mortár támogatást is. Szerencsére nem lesz atombomba, így a 25 kill elérése sem lesz kötelező. A 3 alap-killstreaket továbbra is a játékos állíthatja be profiljában. Az RC-XD távírányítású mobillhoz például meglehetősen kevés kill kell majd...

3 Kills – Spy Plane
3 Kills – RC-XD (RC bomb)
4 Kills – Counter Spy Plane
4 Kills – SAM Turret
5 Kills – Care Package
5 Kills – Napalm Strike
6 Kills – Sentry Gun
6 Kills – Mortar Team
7 Kills – Attack Helicopter
7 Kills – Valkyrie Rockets
8 Kills – Blackbird
8 Kills – “Rolling Thunder”
9 Kills – Chopper Gunner
11 Kills – Attack Dogs
11 Kills – Gunship

A teljes játék november 9-én jelenik meg multiplatform formában.

Bioshock Infinite - Sztori interjú


Egy új videót nézhetünk meg a Bioshock Infinite produktumról, melyben az egyik neves fejlesztő a történet vonásairól tart előadást a nagyérdeműnek. Az alábbi interjú a Gamescomról származik. Akit pedig picivel jobban érdekli a játék, az olvassa el az Bioshock: Infinite-ről alkotott premier előzetesünket oldalunkról. Addig is várjuk türelemmel a Game Informer mega előzetesét is...

Feltörték a PlayStation3 konzolt!


Semmi sem lehetetlen. Úgy tűnik manapság mindent meg lehet oldani, a Sony PS3-as védelmét pár lelkes hacker áttörte egy augusztusi napon, így másolt lemezzel is lehet majd a közeljövőben PS3-on játszani. Szomorú tény, de a PC és a Xbox360 mellé most már a PS3 is csatlakozik, nagyon úgy néz ki...

Bastion - screenshotok


A Super Giant Games eddig nem tartozott az ismertebb kiadók közé, azonban ez most könnyen megváltozhat - néhány új screenshot látott napvilágot készülő játékukról, a Bastionról. A játék első látásra Torchlight (vagy Diablo) klónnak tűnhet, azonban a harcrendszer sokkal dinamikusabb (fontosabb szerepe lesz például a jó időzítésnek és a gyakori helyzetváltoztatásnak). A kézzel rajzolt grafika pedig még különlegesebbé teszi a készülő akció-RPG-t..


Duke Nukem Forever - Concept artok

A PAX legnagyobb főszereplőjéről, Duke Nukem-ről érkeztek friss concept artok, amelyek akár háttérképeknek is megfelelnének számítógépünkre. A 2 képet egyébként a 2K Games-nek köszönhetjük.


Killzone 3 - dátumozva


A Sony megerősítette, hogy a Killzone 3 Észak-Amerikában február 22-én fog megjelenni, kizárólag PS3-ra.

Az európai megjelenésről még nincs pontos dátum, de minden bizonnyal február huszonötödike lesz a nagy nap, öreg kontinensünkön.

Az infónk egyébként az official Playstation Blog-ról származnak, ahol TJ Consunji hintette el a pontos megjelenési dátumot először a nagyérdemű számára.

WRC - havas képeken

Az olasz illetőségű Black Bean Studios új képeket közölt le, amelyeket alább nézhettek meg nagyobb felbontásban is. Vélhetőleg 2011 elején fog megjelenni a rallys játék PC-re és konzolokra. A projekt még nagyon korai stádiumban van, de legalább még realisztikusabb (fizika, stb) lesz a Dirt 3-hoz képest. Ez a lényeg.

Spider-Man: Shattered Dimensions - az első 10 perc


Egy érdekes videó látott napvilágot a legújabb Pókember játékból az interneten, melyben az első 10-15 percet nézhetjük meg, amiként főhősünk 4 dimenzión át repked a levegőben.Spiderman: Shattered Dimensions jövőhéten jelenik meg Wii, Xbox 360, PS3, és DS platformokra. PC verzió nem lesz!

Forrás: VG247