Batman: Arkham City - Riddler visszatér


Várható volt, de most már hivatalosan is meg lett erősítve: a Batman: Arkham Asylum második részében, a Batman: Arkham City-ben is szerepet kap Riddler (Rébusz). Az első rész közkedvelt eleme volt a Riddler-trófeák "vadászata", amely a második részben is szerepelni fog - igaz, a rendszer némi átdolgozásra került. A városban történő kóborlásunk során például találkozhatunk Riddler embereivel, akikből aztán értékes információkat szedhetünk ki; de az se elképzelhetetlen, hogy megcsörren mellettünk a nyilvános telefon, és maga Riddler szól bele.. Egy-egy trófea megszerzéséhez különböző fejtörőket és mellékküldetéseket kell teljesíteni, így most sem lesz egyszerű az összes begyűjtése. És ki tudja.. Talán most szemtől-szemben is találkozhatunk a rejtélyes Rébusszal.

The Haunted: Hell`s Reach - Debut Trailer


Új játék készül The Haunted: Hell`s Reach képében, ami leginkább a multiplayert hivatott majd támogatni. A videóban mint kiderült, több mint 30 fegyver áll majd a rendelkezésünkre, amivel a démonokat vagy az embereket kell majd gyepálni. A játék apokaliptikus környezetben fog játszódni, cooperative támogatással is megfűszerezve. A pokoli utazásaink várhatóan 2011-ben fog megkezdődni. Hogy milyen platformokra fog megjelenni, azt még az illetékesek nem erősítették meg, de a PS3 és az Xbox360 konzol garantált.

A hivatalos oldal -->ITT<-- tekinthető meg!

Dead Space 2 - multiplayer videó


Most már végérvényesen hivatalos: lesz multiplayer támogatás a Dead Space második részében, erősítette meg az alábbi videóval az EA, kizárólag a Gametrailers stábjának. Csak hát a karakterek nagyon hasonlítanak egymásra. Sebaj, nézzétek meg ti is a videót.

Halo: Reach - az első 10 perc


Megérkezett a Halo Reach első 10 perce a single player kampányból. Ne feledjétek, megjelenés kedden, kizárólag Xbox360-ra!

Spider-Man: Shattered Dimensions - jön a PC-s verzió


PS3-ra és X360-ra már megjelent a legújabb pókember-játék, PC-re azonban csak később jön - egész pontosan még idén, év végén. A Spider-Man: Shattered Dimensions különlegessége, hogy Pókemberként négy különböző univerzumot kell bejárnunk. A négy univerzumban nem csak Pókember külseje változik, hanem maga a játékmenet is: van, ahol lopakodás szükséges a továbbjutáshoz, máshol meg tömegekkel kell megküzdenünk..

A játék egyébként az első kritikák szerint jól teljesít, mindenhol 75-80%-os értékeléseket kapott.