Supreme Commander 2 - Beharangozó előzetes


Lelepleztük a hamarosan megjelenő Supreme Commander 2 kiegészítést, melyben Chris Traylor próbálja több-kevesebb sikerrel "promózni" az új, és egyben utolsó nagy letölthető tartalmat. Először a Steamen fog megjelenni, később pedigg Xbox Live-ról is leszippantható.

UK Charts: Mafia II már harmadik hete tarol

A Chart Track legutóbbi jelentése szerint a Mafia II már harmadik hete a toplista élén van, az angol játékszoftver eladásokat illetően, pedig a kritikák nemzetközileg alaposan lehúzta illetve bemocskolta a prezentációt. A HAWX 2 pedig minő meglepetésre a 10. helyről stílusosan felrepült a második helyre. Nem kis teljesítmény ez a román Ubisofttól. Egyébiránt a Kane and Lynch 2 is szépen tartja magát a dobogós helyével.

007: James Bond Blood Stone - fícsörök


Egy újabb videó érkezett a látványos Intanbuli bemutatkozója után, a következő James Bond játékból. A fejlesztők meglehetősen jól átgondolt többjátékos módozatot ígérnek a rajongók számára, amit PC-n és konzolokon lehet majd kipróbálni, 2010 novemberében.

CoD Black Ops - kooperatív infókA játék előzetese kapcsán írtam pár gondolatot a kooperítv kampányról, mely most sajnos helyesbítésre szorul. A napokban derült fény arra, vagyis egy Treyarch nyilatkozat pontosabb értelmezése után lett nyilvánvaló, hogy a Black Ops nem fog rendelkezni "single coop" kampánnyal. A félreértésre egy mondat, illetve a korábbi Treyarch CoD játék a World at War adhatott okot.

A nyilatkozat szerint az egyjátékos kampányt az előzetesben is írt minél akciódúsabb, minél filmszerűbb irányba szeretnék elvinni amit a készítők szerint nagyon megtörne ha több humán játékos lenne egyszerre a pályán.

A korábban már beígért zombis pálya és a Modern Warfare kétfős egyedi küldetéseihez hasonló dolgok viszont várhatóak, így nem maradunk ki a multitól egy kissé különböző, de ugyanolyan jó hangulatú mókából.

RUSE értékelések


A héten jelent meg a Ubisoft forradalmi RTS játéka, a RUSE, amit természetesen a nagyobb online játékmagazinok le is teszteltek a nagyközönség számára. Az Eugen Systems által fejlesztett stratégia játék viszonylag jól szerepel a kritikusoknál, de a játékosok körében nem annyira, mert minden bizonnyal rétegjáték született. Ez is ritka egy eset a maga műfajában.

Multiplayer.it – 8.3
CheatCC – 3.8/5
CVG – 8.3
Videogamesdaily – 8
GamePro – 3/5
Edge – 8
Guardian – 4/5
GameZone – 5/5
Metro – 7
Joystiq – 3/5
GamersMint – 4.5/5
IGN – 8 (360)
Videogamer -8
GamesRadar – 8
Eurogamer - 8
GameInformer – 7.5