Super Mario - 25 éves!


Mario ezen a napon lett 25 éves, ezért az évfordulóját egy új videóval ünnepli meg a Nintendo és a játékos közössség.

Reflektorban a Reach, a Dead Space 2 és a New Vegas


A Pimp Tv mostani adásában a két bombázó a Halo: Reach, a Dead Space 2 és a Fallout: New Vegas játékokat mutatják be pár perc erejéig. A látvány jelenleg is garantált.

F1 2010 - Singapur játékmenet


A Codemasters egy meglehetősen rövid, de legalább sokatmondó trailert adott ki a szeptember 24-én megjelenő F1 2010 játékból, melyben az időjárás (esős, borult, síkos) okozta effekteket tekinthetjük meg. Hamarosan egy mindent kiveséző teszttel fogunk jelentkezni, itt a Hungameren, addig is olvassátok el az előzetesünket, ha még nem tettétek meg.

LucasArts hét a SteamenA Steamen rendszeresek a kisebb-nagyok akciók: most például egy héten át akciósan juthatunk hozzá a legnagyobb Lucasarts-játékokhoz. A látványos harcok kedvelői például már most lecsaphatnak az akciós Star Wars: The Force Unleashed-re, melynek ára most mindössze 7,5 euró. (Bár a 25 gigás letöltés kicsit elrettentő lehet..). 45 euróért juthatunk hozzá egy 13 Star Wars-játékot tartalmazó kollekcióhoz, amelyben többek közt olyan gyöngyszemek vannak, mint az Empire At War, a KOTOR, a Battlefront II vagy a Republic Commando.

A teljes lista megtalálható itt.

Bungie - élet a Reach után


A Bungie kiadó életében lezárult egy korszak - a Halo: Reach megjelenésével el kell búcsúzniuk a Halo-sorozattól (azt ugyanis a 343 Industries viszi tovább). Azonban a Bungie nincs elkeseredve, vannak terveik a jövőre nézve is - elmondásuk szerint még pár új multiplayer-térkép jön a Reach-hez, aztán végleg új vizekre eveznek. Az Activisionnel pár hónapja aláírtak egy igen hosszútávú, 10 éves szerződést. A közös munka első fázisa egy teljesen új engine létrehozása lesz - ezt a Bungie igazi kihívásnak tartja (persze pozitív értelemben). Reméljük, a jövőben is csupa jót hallunk róluk..

Assassin's Creed: Brotherhood - Burn my shadow away trailer


Ma a Ubisoft egy nagyon friss videóval lepett meg minket a november 19-én megjelenő Brotherhoodból. Érdemes megnézni.

Section 8: Prejudice - exkluzív képek

Friss képek érkeztek a játékról.Hungamer játékajánló - StarcraftA második, epizodikus formában megjelenő rész körüli híráradat mára lecsengett, a reklámhadjárat után az eladási adatok kerültek a címoldalakra.

A mai játékajánló szereplője a széria első része, mely a mai napig nagy sikernek örvend, köszönhetően a kiváló/felkapott többjátékos módjának. Természetesen nem lehet szó nélkül elmenni amelett, hogy single kampánya a három különböző fajjal, egy jól megkomponált történettel a mai napig szintén lebilincselő, élvezetes.

Persze hibái is vannak amik igazából a stratégiai játékok gyerekbetegsége. A feladatok többsége ugyanarra a sémára épül. Különbözőség csak az éppen alkalmazott egységek típusában van, így pl. a földi vagy légi egységeket gyártjuk szorgalmasan a készülő invázióhoz. Szóval minimális különbségek, de a megfelelő adagolás miatt nem fullad unalomba a játék.