Asura's Wrath - a Capcom következő játéka

Úgy tűnik, hogy a Capcom már minden puskaport ellőtt a jelenleg is tartó tokiói játék expón, már ami az új játék bejelentéseket illeti. De ez azt hiszem érthető is. Nézzük hát mire is számíthatunk az Asura's Wrathtól, amit PS3-ra és Xbox360-ra jelentettek be.DmC Devil May Cry - befutottak az első képek

Dante lazább mint valaha az új tekintélyt diktáló külsejével. A Capcom nemrég jelentette be a játékot egy Debut trailer képében, amit megtaláltok az oldalunkon is. Most pedig következzenek a friss képek a játékról, jobban megismerhetjük főhősünket és a látványvilágot is, amire nem lehet panaszunk.


NFS: Hot Pursuit - rendőr játékmenet


Az EA egy új videót adott ki a november közepén megjelenő rebootolt Need for Speed Hot Pursuitból, amit alább nézhettek meg HD felbontásban. A videóban egy üldözést tekinthetünk meg valamint a csodálatos havas tájban is gyönyörködhetünk bő 2 percig. És igen, eddig full gagyi árkád vonalat követi a játék fizikai rendszere.

Ninja Gaiden 3 - jön az új rész


A Tecmo Koei ma jelentette be zárt ajtók mögött, a nagy tokiói játék expón a Ninja Gaiden harmadik részét. A fő karakterről, Ryuról pedig hamarosan jönnek majd a friss infók. Egyébiránt a játékot Xbox360 mellett PS3-ra is bejelentették.

FIFA 11 & PES 2011 demók


A focis játékok szerelmesei most örülhetnek: a két nagy rivális, a FIFA és a Pro Evolution Soccer egyszerre adta ki az új részek demóit. A FIFA 11 demójában egy hatperces mérkőzést játszhatunk a Real Madrid stadionjában olyan csapatokkal, mint például a Chelsea, a Barcelona vagy a Real Madrid. (Érdekesség: ha Facebookon kipróbáljuk a FIFA Superstars játékot, még több stadiont nyithatunk meg.) A PES 2011 demójában más csapatokkal (Barcelona, Bayern München) is kipróbálhatják magukat a foci kedvelői.

A két (teljes) játék október elején jelenik meg.

Devil May Cry 5 - bejelentés


A Capcom természetesen saját otthonában, Japánban (TGS 2010) jelentette be a Devil May Cry folytatását, ami kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra fog megjelenni. PC-s port egyáltalán nem fog készülni belőle.

Dead Rising 2: Case West - készül a folytatás


A Capcom emberei a japán TGS expó alkalmával bejelentették a Dead Rising 2 folytatását, ami kizárólag Xbox360-ra fog megjelenni. A Blue Castle új zombis játéka valószínűleg a Case Zero vonalait fogja követni, de a megjelenésről még pontos információkat nem árultak el.

Shadows of the Damned - Debut Trailer


Mi van akkor, ha a Resident Evil, a No More Heroes és a Silent Hill alkotói együtt dolgoznak? Kérem szépen, egy újabb pszicho akcióthriller készül Shinji Mikami vezérletével a Shadows of the Damned játék képében. Az új bejelntésre egészen a tokiói játék expó alkalmáig kellett várnunk. Megjelenni kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra fog, az EA forgalmazásában. Ígéretes darab elé nézünk.