Splinter Cell 3DS screenshotok

Nyilvánosságra kerültek az első képek a 3DS-re készülő Splinter Cellről. Mint látható, a játékra elég erőteljes hatással volt a Splinter Cell: Conviction - ami egyáltalán nem baj, sőt..! A játék megjelenését illetően még nincs infónk, egyedül az biztos (na jó, még az se), hogy a 3DS Február 26-án debütál Japánban és valamikor márciusban Európában és Amerikában.


Black Ops - zombik


Most már hivatalos: a készülő Call Of Duty: Black Ops-ban is összecsaphatunk a zombikkal. A "zombi-mód" a World at War részben debütált, és már akkor is nagy sikernek örvendett, így nem meglepő a folytatás. Az alapok nem változtak (4 játékos játszhat co-opban a zombik hada ellen), a készítők azonban rengeteg meglepetést is ígérnek.. Várjuk!

Hungamer filmajánló: Ragadozók


Antal Nimród, hazánkfia, Kontroll című filmjével robbant be a köztudatba.Majd kicsivel később Hollywood-i producerek is láttak benne fantáziát és átigazolták magukhoz. Első amerikai filmje, Az elhagyott szoba, csak egy sablon thriller volt. De ennyi elég volt, hogy elinduljon az a bizonyos szekér. Ezután jött A szállítmány, ami egy feszült kis krimi lett igazi sztárokkal. Robert Rodriguez emiatt a film miatt kérte fel Nimródot, hogy készítse el a Ragadozókat.


A sztori egyszerű.Ám a 87-es eredeti sem volt egy csavaros kis film. A ragadozók a földről összeszedték a legveszélyesebb embereket és kidobták őket egy ismeretlen bolygóra, hogy ott vadászhassanak rájuk. Hőseinknek ez egyáltalán nem tetszik, ezért felveszik a harcot az idegenekkel.
A filmben nem a ragadozóké a főszerep, hanem az embereké.A karakterekre építkezik a film, a vadászok mellékesek. Ez nem hangzik jól, pedig ezzel nincs baj. Sőt, a rossz AVP filmek után ez igazán jó ötlet.A színészi játék kellemes.Adrien Brody, egy tőle nem megszokott karaktert alakít: egy katonát.Azt kell hogy mondjam, nagyon jól áll neki ez a szerep. Feltünik a színen még Alice Braga, Topher Grace, Danny Trejo és egy kis szerep erejéig Laurence Fishbourne is.

A látvány rendben van.Van pár CGI robbanás, ami nem a jobbik fajtából való, de ez szerintem megbocsátható, mert nem sok pénzből készült a film. A vérengzések durvák, van itt gerinckitépés, lézerrel szétlövés és még sok minden. A ragadozók nagyon jól néznek ki. Ebben a filmben nem az eredeti kinézetű vadászok gyilkolnak, hanem egy fejlettebb csoport. A vadászok nem csak fegyvereikkel próbálják leteríteni az embereket,mindenféle idegen lényt segítségül hívnak.

A zene szinte teljesen megegyezik az eredeti theme-el.Csak egy kicsit pörgősítettek rajta.De John Debney így is jó munkát végzett.
Ez egy remek kis film lett, ott a helye a zseniális első mellett.Antal Nimródra büszkék lehetünk.

Hungamer játékajánló - Ratchet and Clank future:a Crack in Time


Mivel is kezdhetném.Talán azzal,hogy ez a játék egy mérföldkő a sorozatban mivel,ami el is várható,8 rész alatt rengeteg elvarratlan szál jött létre,melyeket most az időt manipulálva elvarrunk.A játék fenomenális sztorival rendelkezik,hatalmas meglepetésekkel.A legjelentősebb,az az,hogy visszatér Dr.Nefarious,és érdemes megemlíteni a második életbenmaradt lombaxit,Allister Azihmutot.Nem szeretnék nagyobb dolgokra kitérni,de még egy valami van,és az a fegyverarzenál.Hatalmas.Észbontó,és bármit megtehetsz vele.Alig vettek át fegyvereket a 2 future elődből. Van 3 ún. Constructo fegyver,amit kedvedre manipullhatsz(gondolok itt szín,lövés/robbanás...)
1 szó mint 100.Sok jó értékelést kapott a játék,de egy nagyon nagy hülyeséget is találtam értékelésekben:a playststion community szerint negatívum,hogy az előző részek storyját ismerni kell ennek a megértéséhez.Ez azt bizonyítja,hogy a sorozat storyja nagyon öszefüggő,és ez pozitívum.A játékot amúgy minden TPS űrbeli-kaland-akció játékrajongónak ajánlom,és minden PS3 tulajnak érdemes beszereni,legalább a demoját.

Lara Croft and the Guardian of Light - PC Launch trailer


Megérkezett a Lara Croft and the Guardian of Light launch trailer bemutatója, ami egyben az utolsó hivatalos videó a Crystal Dynamics és a Square Enix csapatától. A játék kizárólag digitális uton szerezhető be a Steam és a PSN rendszerről. Az online coop módozat előreláthatólag a hónap végén vagy október első hetében lesz elérhető. Amennyiben több információt szeretnétek megtudni Lara baba legújabb kalandjairól, olvassátok el az előzetesünket. Hamarosan jön egy teszt is. Addig is Launch trailer alább.

Castlevania: Lords of Shadow - további értékelések


Megérkeztek az első igazi értékelések az OXM után, a Castlevania: Lords of Shadow produktumról. Úgy néz ki, hogy a gamer kritikusok nagyon elégedettek az akció-kaland RPG játékkal. A legalacsonyabb pontszám egy kerek nyolcas az Eurogamertől.

GamesRadar – 9
Eurogamer – 8
CVG – 9.2
NowGamer – 8.3
Videogamer – 9
Games TM – 8
OPM – 9

A több mint 20 órás tartalommal rendelkező RPG játék USA-ban október 5-én, míg Európában október 7-én jelenik meg PS3 és Xbox360 platformokra.

Two Worlds II - már megint késik

A Joystiq legfrissebb információja szerint 2011 januárban jelenhet meg csak a Two Worlds második része. A Southpeak csapata az "extra" időt természetesen a játék csiszolására fogja használni, így abszolút egy hibátlan játékot kapunk majd kézhez, legalábbis a fejlesztők szerint.

A Reality Pump és a SouthPeak eredetileg a játékot októberre dátumozta. Sajnos be kell érnünk a jövő év eleji megjelenésével.

Left 4 Dead The Sacrifice DLC dátumozva


A Valve még tegnap jelentette be Xbox360-ra és PC-re, hogy egy DLC formában október 5-én elérhető lesz a The Sacrafice című tartalom, ami a Left 4 Dead és a Left 4 Dead 2 sztoriját fogja kiegészíteni. A legújabb letölthető tartalom tulajdonképpen egy előzmény lesz. Ára 560 MS pontba fog kerülni Xboxra, míg PC-re ingyenes lesz.