Medal of Honor - Single player bemutató


Az EA egy új videót adott ki az október 12-én megjelenő Medal of Honorból, amit alább nézhettek meg. A Videó meglehetősen Bad Company 2 feelinget áraszt, szóval csak óvatosan vele...A játék béta állapotát kipróbálhatjuk október negyedikétől, méghozzá csak PC-n!

F.E.A.R. 3 - új trailer


A Warner és a Day 1 Studios egy új trailert adott ki a FEAR 3-ból, amit alább nézhettek meg HD felbontásban. A játék október végén érkezett volna meg a boltok polcaira, de a kiadónak hála, a megjelenés még odébb van. 2011 első félévében fog megjelenni PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

Jön a Dragon Age: Origins Ultimate Edition


Már eddig is többször felröppent a hír, de most már hivatalos: nemsokára jön a Dragon Age: Origins Ultimate Edition. A játék tartalmazni fogja az összes eddig megjelent DLC-t és az Awakening kiegészítőt is. További jó hír, hogy a játék ára csupán 60$ (PC-re 50$), holott ha külön-külön megvennénk minden DLC-t, ennek kb. a kétszeresét kellene fizetni. A megjelenést illetően egy október 12-ei dátum ismert, de ez egyelőre nem hivatalos. Itt a tökéletes alkalom, hogy azok is felkészüljenek a következő részre, akik eddig nem vették meg a DA:O-t..