Batman: Arkham City - az első fél óra


Különleges helyzet: nem egy videót kapunk a játék első 30 percéről, hanem egyfajta "forgatókönyvet". A részletességre azonban így sem lesz panasz.. Kiderül többek közt, hogy már a játék elején több ismert arccal (meg Kétarccal, haha) találkozhatunk, illetve egy-két hangulatos dialógusba is belepillanthatunk. Reméljük, nemsokára videó formájában is megcsodálhatjuk mindezt..

Újabb fejlesztői videó a New Vegasról


A harmadik fejlesztői videót nézhetjük meg a Fallout: New Vegas játékról, amit a Bethesda fog kiadni az Obsidian fejlesztésében PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. A két konzolra Gyűjtői kiadásokban is megjelenik. PC-n minden bizonnyal Steam exkluzív lesz, hiszen a Direct2drive letöltő rendszeren, mint kiderült illetve látható is (3rd Party Download), hogy annak telepítését igényli.

Dragon Age: Origins - Ultimate Edition Trailer


Megérkezett az EA jóvoltából az október 12-én megjelenő Dragon Age játéknak az Ultimate Edition bemutató videója. A csomag PC-re 50 dollárba fog kerülni (konzolokra 60), természetesen az összes, eddigi megjelent DLC tartalmakkal karöltve.

Assassin's Creed Brotherhood új gameplay


Az ubisoft sikerjátéka az Assassin's Creed most novemberben folytatja útját.Nemrégen egy vadonat új gameplay látott napvilágot.

James Bond: Blood Stone - Aston Martinnal száguldozva


Egy vadonatúj videó jelent meg a James Bond: Blood Stone című akció kém TPS játékból az Activision jóvoltából. Az alábbi videóban az Aston Martin járműt tekinthetjük meg, amivel Bond természetesen ingame száguld.