Lost Planet 2 PC - az első 10 perc


A játékot a Capcom készítette el PC-re, amin október 15-én jelent meg világszerte. A konzolos változat egyébként még májusban megjelent. Az alábbi videóból  pedig arra a következtetésre jutunk, hogy a küldetések meglehetősen rövidek, de a grafika legalább szép.

Medal of Honor - PC-re csak 5%....


Ugyan ma már beszámoltunk a Medal of Honor sikeréről (bár nem hozott Guiness rekordokat, de az EA magabiztos), de most egy picit elmélyedhetünk a különböző, platform szerinti hivatalos adatokkal is. Azt ugye mindenki tudja, hogy a MOH konzolokra fogyott nagyon jól, hiszen a legfrissebb információk szerint a brit eladások  95%-át tette ki. A PC-s verzió csupán 5%-ot tett ki, bár az igaz, hogy a Steames és digitálisan beszerzett verziók nincsenek beszámítva. A hivatalos adatok a dobozos, bolti verzióra vonatkoznak. Az EA reménye pedig nagyon valószínű, hogy beteljesedik, hiszen három milliós eladást várnak év végéig a produktumtól. Darabszámokról még nincsenek pontos információk.

Xbox360: 52%
PS3: 43%
PC: 5%

Hamarosan érkezik egy átfogóbb teszt is a Medal of Honorról, bár addig elolvashatjátok az előzetesünket is.

Testvériség: megérkezett a sztori bemutató


Különösebb kommentár nélkül, megérkezett a teljes játék sztori bemutatója!

Fallout: New Vegas - az első 10 perc


Aki már nem bír magával, az most megtekintheti a New Vegas első 10 perc játékmenetet bemutató videóját. A gameplay sajnos konzolos verzió, de ez is megteszi, amire hivatott. Az észak-amerikai verzió magyar idő szerint holnap kerül kiadásra PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

Scorpion karakter bemutató a Mortal Kombatból


A Warner Bros egy nagyon friss videót adott ki ma a Mortal Kombatról, amit alább nézhettek meg. Természetesen, mint a hírcímből is kiderült Scorpion rövid előtörténetét leplezik le a nagyérdeműnek.

UK Charts: első lett a Medal of Honor


A közepes kritikák ellenére a DICE és az EALA közös FPS játékát, a Medal of Honort az angolok viszik mint a cukrot a boltokból, hiszen az első helyen szerepel a katonai lövölde. A Castlevania 10., míg az Enslaved sajnálatos módon még a legjobb 10 játékok között sincs benne. Kár érte, pedig nagyon érdekes termék lett! Teljes lista alább tekinthető meg. (VG247)

Medal of Honor (Danger Close-DICE, EA)
FIFA 11 (EA Sports, EA)
Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)
Wii Party (Nintendo, Nintendo)
Pro Evolution Soccer 2011 (Team PES, Konami)
F1 2010 (Codemasters Birmingham, Codemasters)
Dead Rising 2 (Blue Castle Games, Capcom)
Halo: Reach (Bungie, Microsoft Game Studios)
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (CyberConnect2, Namco Bandai Partners)
Castlevania: Lords of Shadow (MercurySteam, Konami)