Mortal Kombat - Scorpion meccse


A Warner egy új videót adott ki a két legnevesebb szaksajtónak, az IGN-nek és a Machinimanak a Mortal Kombatból, melyben Scorpion látványos bunyóját tekinthetjük meg. Ed Boon azt is megjegyezte, hogy Jax visszatér az MK-ba, valamint több, mint 20 karakter lesz elérhető, akár DLC támogatással is. Az új MK 2011 első negyedévében fog megjelenni Xbox360-ra és PS3-ra.

LOTRO: mától ingyenes


Az amerikai verzió már szeptember óta F2P-modellel működik, az európai verzió viszont váratott magára.. De ennek ma vége: délelőtt (11-től) elindulnak a szerverek, életbe lépnek a frissítések és az ingyenes modell. Ennek kapcsán rengeteg program várható, az éppen zajló szüreti fesztivál is sok újdonsággal fog bővülni. Érdemes benézni..! (A legtöbb magyar játékos az angol Snowburn szerveren játszik.)

DA: Ultimate Edition problémák


Nemrég jelent meg a Dragon Age: Ultimate Edition, mely magába foglalja az alapjátékot minden DLC-vel és kiegészítővel. Elméletileg. Viszont a BioWare valamit nagyon elnézhetett, ugyanis az európai példányokból a "Return to Ostagar" DLC teljesen kimaradt. Aggodalomra azonban semmi ok: ha valaki ezzel a problémával találja szemben magát, csak írni kell egy üzenetet a Customer Supportnak, és megkapjuk a hiányzó tartalmat.