Black Ops - egy órás beszámoló a multiról


Aki már nagyon kíváncsi a Call of Duty Black Ops multiplayer szekciójára, az nézze meg alább a Gamespot közreműködésével készült videót. Mindenre fény derül, hiszen több, mint egy órás a bemutató...A 18+ korhatáros Black Ops november 9-én jelenik meg PC-re, Xbox360-ra, PS3-ra és Wii-re.

James Bond: Blood Stone - az utolsó bemutató


Az Activision kizárólag a Gametrailers számára kiadta a James Bond: Blood Stone játékhoz a launch trailert, ami természetesen hangulatosra sikerült. A GT felhasználói meglehetősen jóra osztályozták a Launch bemutatót (9 felett van átlagban). Valóban ennyire jó lenne? Vagy legalábbis a Quantum of Solace játékhoz képest mérföldkő a Blood Stone?A James Bond: Blood Stone már megjelent Amerikában PC, PS3 és Xbox360 platformokra. Egyébként Steamen már megvásárolható/játszható, aki nem bír magával, mert Európában csak november 5-én jelenik meg.

A „nem túl távoli jövőben” érkezik a Battlefield 3Egyre több információ szivárog ki a DICE háza tájáról, legalábbis ami a Battlefield 3 játékot illeti. Most a legfrissebb hírt olvashatjátok el baráti oldalunktól, a demonicplayer jóvoltából:

Készülőben a Battlefield 3. És ha hihetünk Patrick Soderlundnak, a megjelenésre a nem túl távoli jövőben sor is kerülhet. Az Eurogamernek adott interjújában azt mondta Patrick a fejlesztés folyamatáról, hogy „jól halad”.

„Nagyon boldog vagyok, hogy így állunk és már nagyon várom, hogy megmutathassuk a világnak, mert van valamink, ami nagyon-nagyon dögös. Soderlund azt is hozzátette, hogy erre hamarosan sor kerülhet, „de a marketinges srácok megölnek, ha elárulom, hogy mikor”.

Így hát nem marad más, mint hogy várjuk a további fejleményeket és infómorzsákat.

Via demonicplayer!

F1 2010 - megérkezett a javítás

Akik tegnap elindították a Codemasters nem is oly rég kiadott F1 játékát azok kaptak egy figyelmeztetést, miszerint elérhető a várva várt javító csomag.
A lista elég hosszúra sikerült, de csoportokba foglalva már könnyebb leírni miben történt változás.

Talán a legtöbbet felemlegetett hiba a box kiállásokat érintette. A gépi ellenfelek néha száraz verseny esetén is kihagyták a kötelező kiállást, de ha betértek a boxba velünk egy időben, akkor az is előfordulhatott, hogy nyalókás emberünk szépen elengedett mindenkit előttünk. Egyéni kiállásokkal ezt viszonylag jól ki lehetett küszöbölni, de így javítva azért jobb, bár nem lett tökéletes.

A sérülések, ide értve a defekt gyakoriságát, vagy épp a kasztnit ért fizikai behatásokat szintén finom hangolták. Az apróságok közt említhető még, hogy a kvalifikációk alatt az ellenfél autói lehúzódnak, ha nem gyors körön vannak, illetve a játék Time Trial módjában csak az aktuális pálya utolsó kanyarjában történő hiba okozza a következő köridő törtlését.

Számos hardveres fejlesztés is helyt kapott. Ez utóbbiakból a DX11 támogatást emelném ki, amit ügyesen eddig is kihasználhattak a megfelelő kártyák tulajdonosai, de nem volt tökéletes a végeredmény. Az aktuális Direct X mellett említést érdemel az Eyefinity "látótérnővelő" megoldása is.


Ami viszont továbbra is rossz az az AI teljesítménye! Még mindíg rengeteg pályán előfordul, hogy 2 szektorban iszonyat gyorsak, a harmadikban pedig csiga tempóban haladnak, mint pl. Valencia utolsó harmada, ami szinte padlógázas... szóval van még mit javítani.

A teljes javított hibalista az alábbi linken érhető el:
Codamasters F1 2010 patch forum

Akik pedig olyan országból játszanak (PC-n) ahol még nem él a LIVE szolgáltatás azok INNEN manuálisan letölthetik a javítást.