COD Black Ops - Pc-n jelenleg katasztrófaAhogy már értesültetek róla, az Activison új játéka igencsak nagy problémákkal küzd a PC-s platformon. A külföldi oldalak híreit sajnos én is csak megerősíteni tudom, de nézzük milyen hibák is történtek eddig, nálam:

- első indításnál kékhalál
- második indításnál a készítők intrója alatt kifagyott a játék
- harmadikra, már "rendben"
- single kampányt indítva bevezető videó alatt fagyás
- single kampány alatt néha megakad a program...
- ... ha internetet lekapcsolom (külf. fórum ötlet) akkor javult a helyzet
- átvezetők alatt, checkpointoknál gyakori fagyások
- multi alatt hatalmas lag
- multi alatt bármilyen graf beállítás mellett szaggat a játék

Kérdem kedves Activision/Treyarch, Önöknél nincs tesztelés???

A játék telepítése után automatikusan töltődtek le frissítsek, de mint a fentiekből látható, a program használhatatlan! Természetesen lehetnek szerencsés felhasználók, mert ilyenről is hallottam, de amíg a program hibaszázaléka nem csökken egy elfogadható szint alá, addig semmiképp sem nevezhető használható, hibamanetes programnak!

Élvezhetetlen a játék úgy ahogy van - jelen állapotában! Hibái, árazása stb. miatt aki eddig gondolkodott a megvételén tegye félre a pénzét, vagy vegyen nyalókát vagy megisszuk, úgy tovább tart!

UPDATE!!!

Talán nem meglepő, hogy ez a szöveg fogad a CoD hivatalos forumán:

Forum Maintenance

Forums are temporarily offline for maintenance.

- ez olyan "No Comment" dolog

Black Ops - lag problémák


A Kotaku és a VG247 információi szerint a legújabb Call of Duty rész hatalmas lag problémákkal küzd. Természetesen a PC verzióról van szó. A jelentés szerint a játék bizonyos időben megakad, és ezt olyan helyen is megteszi, ahol semmi sem történik. Tegnap ilyenkor még a Single résszel is gondok akadtak, de mára már orvosolták azt. A multis gondokat a Hungamer Blog is megerősíteni tudja!

A feldühített PC játékosok jelenleg is csatát vívnak a PC Gamer és a Steam fórumain.

Ha a háború olyan lenne, mint a cod

Természetesen több tonnányi bejegyzés lesz Call of Duty témában a héten, most is épp egyet olvasol. Ez azonban nem hír, teszt vagy videó, hanem a zsenilás explosm csapat aktuális képregénye: