Resident evil Damnation - új Resident Evil CGI film!!!


Még mindenki gondolom emlékszik a Resident Evil filmekre, a 4. résznél tart most az élőszereplős sorozat, viszont van nekünk egy CGI egészestés filmünk is, amit szerencsére akkoriban elkészített a Capcom a rajongónak.

Szerintem mindenki elégedett lehetett vele, akinek az élőszereplős Milla-ás filmek nem jöttek be esetleg, mert a CGI-s Resident Evil Degeneration mégiscsak a legközelebb áll a játékhoz és annak atmoszférájához, amit most a "siker"-nek köszönhetően úgy tűnik folytatnak.

A majd megjelenő Resident Evil Damnation-ból láthattok egy előzetest. Az első kiadott előzetest!!!
Ebben is Leon Scott Kennedy-t láthatjuk többek közt akcióban.

Staff

A HunGamer elérhetősége:

Újabb Tron: Legacy trailer érkezett

Tegnap újabb hivatalos trailer érkezett a Tron: Legacy-hoz. A várva várt film december 16-án kerül a mozikba, így nem csoda, hogy egyre nagyobb körülötte a felhajtás. Az új videóban jó pár új jelenet is helyet kapott, de nem maradhatott el a folytatásoknál oly gyakran elsütött “múltba visszatekintés” sem.

Aki bővebben szeretne olvasni a hamarosan mozikba kerülő filmről, az itt megteheti. Aki meg csak meg akarja tekinteni a legújabb trailert, annak meg itt a Play gomb.


LA Noire - új trailer, megjelenés


A Rockstar megtartotta ígéretét, hiszen a mára bejelentett LA Noire elérhetővé vált több nagyobb online játékmagazinnál. A Team Bondi fejlesztésében készülő játék már számtalan csúszást megélt, de mára a kiadó véglegesítette a LA Noire megjelenését. Ugyan pontos megjelenési dátumot még most sem kapott, de elégedjünk meg azzal, hogy az 1947-ben játszódó "nyomozós" krimi játék 2011 tavaszán jelenik meg PS3-ra és Xbox360-ra.

Hiba a Super Street Fighter IV DLC-vel...


Úgy tűnik a Super Street Fighter 2. DLC-je hibás volt.

A Capcom újra ki fogja adni az új Super Street fighter IV DLC csomagot november 16.-án.
A technikai gondok miatt sok helyen nem lehetett illetve ahol meg tudták venni október végefelé, ott magát a tartalmat már nem tudták letölteni.

Ez a játékhoz a második csomag, ami többek között új ruhákat is tartalmaz.

A Capcom kijavítja a hibákat és újra tölthető lesz majd a DLC.

A Crytek szeretne egy soha véget nem érő Crysis franchise-t!


A Crysis 2 vezető producere, Nathan Camarillo azt nyilatkozta az Eurogamernek, hogy a lövöldét még nagyon sokáig szeretné folytatni. Ez tehát azt jelenti, ha rajtuk múlik, akkor a jövőre a boltok polcaira kerülő játék második része nem az utolsó lesz a sorban.

“Legfőbb érdekünk, hogy a Crysist egy nagyon sokáig futó franchise-zá duzzasszuk. Ez tehát azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy lesz Crysis 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9… Crysis a végtelenségig.” – mondta a fejlesztő. “Ez még csak a kezdete az új Crysis jövőjének. És ezt nagyon is komolyan gondoljuk!” – mondta Camarillo, majd sietve azt is hozzátette, hogy egyelőre többet nem tud mondani a dologról.

Tehát ha nem lett volna elég nyilvánvaló, a Crytek egy hatalmas franchise létrehozására törekszik. Kérdés, hogy sikerül-e nekik valóban megalkotni azt? A Crysis második része jövő év elejére várható, és mindhárom platformra elérhető lesz majd.

Black Ops - világsiker


A Vgchartz információi szerint a Treyarch játéka, a Call of Duty: Black Ops lett minden idők leggyorsabban fogyó (megvásárolt, digitálisan letöltött) játéka, hiszen egy nap leforgása alatt több, mint 7 millió példány talált gazdára. Az utolsó héten pedig további 4.5 millió példányt jegyeztek elő a kiskereskedések. A CoD 7 gyakorlatilag sikerekben letaszította a tavaly megjelent Modern Warfare 2-őt.

A jelentés szerint eddig több, mint 4 millió Xbox360 tulaj regisztrálta online az Activision eddigi legnagyobb üdvöskéjét, a CoD BO-t.  PSN-en is hasonló a helyzet. PC-re pedig több, mint 100.000 Steam user vásárolta meg vagy töltötte le digitálisan. Utóbbi platform BO eladásban meglehetősen rosszul áll, hiszen még az 5%-ot sem éri el. Szomorú!

Jelenlegi állás a fontosabb régiókban:

USA: 3.6 millió kópia
UK: 1.4 millió
Közép-Nyugat Európa: 1 millió felett
Kanada: 360.000

Platformonkénti eloszlás:

Xbox360: 59%
PS3:36%
PC, Wii, DS: 5%