Dirt 3 első hivatalos videó

A Dirt 2 egy nagyon jó rally-s játék volt, most pedig készül a következő azaz a 3.rész.

Az már biztos hogy Gymkhana mod lesz benne, amiben azt értik hogy mutatványokat is kell csinálni majd, vagy lehet csinálni majd.

L.A. Noire előzetesek


Több külföldi gamer oldal már kipróbálta az L.A. Noire-t, ezekből az előzetesekből szemezgettem nektek.
  • 1UP – “Az L.A. Noire már most egy lenyűgöző játék köszönhetően a hangulatnak, amit egy Los Angelesi zsaru irányítása nyújt. Sokkal nagyobb a hangsúly a beszélgetésen és nyomozáson mint a nyitott világban történő lövöldözésen."
  • MTV – “A minőséggel nincs baj, ugyanakkor korántsem biztos, hogy kasszasiker lesz. A párbeszédek és a szereplők nagyszerűek, ugyanakkor kérdéses, hogy ez is akkora tömegeket fog-e vonzani mint mondjuk a GTA vagy a Red Dead Redemption. A Rockstar egy sokkal komolyabb, érettebb címmel kísérletezik, ami lehet, hogy inkább a művészfilmek kedvelőinek fog tetszeni mintsem mondjuk a Call Of Duty rajongóknak.”
  • Gamespot – “Rengeteg lehetőség van a játékban, ez már az első pillanatban kiderült. Az L.A. Noire rengeteg újdonsággal próbálkozik. Eddig nem sok olyat nyomozós játékot láttunk, ahol arckifejezésekből kiindulva kellett megkezdenünk a nyomozást.. Ugyanakkor a Rockstar azt is tudja, hogy az emberek szeretnek csak úgy szórakozásból autókat törni és rosszfiúkra lövöldözni, így az L.A. Noire remélhetőleg megtalálja a tökéletes egyensúlyt a két véglet között. ”
  • Kotaku – “Egy komoly alkotás a Rockstar-tól. A nyomozósdi nagyon sok lehetőséget rejt, főleg, ha a forgatókönyv hozza (vagy felül is múlja) a szokásos Rockstar-színvonalat. A játékmenet ugyanakkor kérdéses. Mennyire lesz szórakoztató? Egyáltalán mennyire kell, hogy egy ilyen játék szórakoztató legyen? A Rockstar-nak még bőven van ideje tavaszig, de az biztos, hogy nehéz és izgalmas feladat vár rájuk. Egy izgalmas és rejtélyes bűnügy megalkotása - ez semmilyen kiadónak nem lenne könnyű feladat. Reméljük, a Rockstar sikerrel veszi az akadályt.."

Jön a Lego: Pirates Of The Caribbean


A Lego-játékok még mindig népszerűek - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a nemrég bejelentett Lego: POTC, melynek középpontjában a Karib-tenger Kalózai filmtrilógia áll majd. 20 pályán, 70 karakterrel próbálhatjuk ki magunkat a platformerben, miközben újra átélhetjük a filmek legemlékezetesebb mozzanatait. A játék 2 fős co-op támogatással érkezik, és 2011 májusán (az új film megjelenésével egyidőben) kerül a boltok polcaira.

VGA a Spike-on

Nem, nem videokártyáról van szó, hanem a 2010-es Video Game Awards-ról a spike.com-on. Van egy csomó kategória, az idei év legjobb játékai és még 24 nap hátra. A képre kattintva lehet szavazni a legjobban várt játékról (a többi kategóriában max drukkolni tudtok a saját kedvencnek):