Black Ops - Első csapás DLC februárban

Nagy sikernek örvendezik a Black Ops, hiszen már milliárdokat termelt az Activisionnak a katonai FPS. Éppen ezért úgy gondolja a vezetőség, hogy február 1-jén kiadnak egy letölthető tartalmat hozzá, még pedig First Strike címmel. A DLC 4 új többjátékos térképet (berlini fal, Discovery, Hoki stadion, Kowloon tetős pálya) valamint egy új tombis területet old fel, Ascension térképcímmel.

A Treyarch guruja, Mark Lamia elmondása szerint a Black Ops-ot folyamatosan támogatni fogják kisebb-nagyobb frissítésekkel, hogy a CoD közösségi részét fentartsák.


Azt fontos ugyan megjegyeznünk, hogy az előző CoD munkájukhoz, a Word at War-hoz a tartalmakat ingyenesen tették elérhetővé az interneten. Ez most a First Strike DLC esetében nem lesz így, hiszen 1200 MS pontba fog kerülni, s egy hónapig Xbox Live exkluzív lesz. A Steamen és a PSN-en pedig 30 nap múlva fog elérhetővé válni.

Battlefield 3 év végén?

Az EA vezérigazgatója, John Riccitiello megerősítette, hogy a várva várt Battlefield 3 év végén fog megjelenni, még pedig a 2011-es év utolsó felében. Még nem sokat tudunk a DICE megalövöldéjének ígérkező BF3-ről, de a Medal of Honor tisztelet példánnyal rendelkező játékos az ez év folyamán kipróbálhatja majd az online, multiplayer alapokon nyugszó FPS játékot.Az EA fejese azt is megerősítette, hogy előbb a jövő hónapban megjelenő Bulletstormmal és a márciusban debütáló Crysis 2 termékekkel  kell, hogy foglalkozzanak, legalábbis ez az elsődleges küldetése jelenleg az óriáskiadónak.