Shogun II gépigényMinimum Specs 

* 2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core processor , or AMD equivalent (with SSE2)
* 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista / Windows7)
* 256 MB DirectX 9.0c compatible graphics card (shader model 3)
* 1024×768 minimum screen resolution
* 20GB free hard disk space

Recommended Specs 
* 2nd Generation Intel Core i5 processor (or greater), or AMD equivalent
* 2GB RAM (XP), 4GB RAM (Vista / Windows7)
* AMD Radeon HD 5000 and 6000 series graphics cards or equivalent DirectX 11 compatible graphics card
* 1280×1024 minimum screen res.


A Shogun II március 15-én jelenik meg, PC exkluzív kiadásban. 

Aliens Colonial Marines csak 2012 után


Nemrég jelent meg egy alig egy perces videó az Aliens Colonial Marines játékról, amit még jelenleg is megnézhettek a "Fókuszban" részlegben. A várva várt FPS nagyon úgy néz ki, hogy nem fog megjelenni 2011-ben, hiszen a Gearboxnak nagyon sok munkája van a Duke Nukem Foreverrel, mert minden idők legobb lövöldözős játékát szeretnék elérni a projekttel. Randy Pitchford ezt meg is erősítette egy fórumban, hogy a ACM 2011-es megjelenése sajnos még tovább csúszik, mint gondoltuk volna.

Az Alines Colonial Marines 2012 után jelenik meg Xbox360, PS3 és PC gépekre. Addig is kitartást nektek.

Killzone 3: sztori bemutató


Bizony, történet bemutató videót kapott a Killzone 3, melyben Malcolm MacDowell és Ray Winstone hangját is hallani. A játék február végén érkezik meg Európában, még pedig PS3 exkluzív kiadásban. A Sony legígéretesebb darabja a God of War és az Uncharted kollekciója mellett!

Dragon Age II: a száműzött herceg


Még meg sem jelent a Dragon Age 2, de már az EA bejelentette az első letölthető tartalmat hozzá, melyet a fejlesztéshez értő illetékesek The Exiled Prince-re kereszteltek. A trailer alapján a száműzött herceg bosszút akar állni családja gyilkosai ellen, így az alapjáték főhőse minden bizonnyal segíteni is fog neki. A DLC ingyenes lesz az előre megrendelők számára, vagy is akik a Signature Editiont vásárolják meg, azok természetesen megkapják a herceget, s egy vadonatúj küldetésbe vághatnak bele.

Aki pedig az alap kiadás mellett dönt, annak e tartalomért sajnos fizetni kell majd. A The Exiled Prince egyébiránt 7 dollár vagy 560 MS pont árkategóriának felel meg. A SE megrendelése illetve előjegyzése január 11-től válik elérhetővé a store-on.Dragon Age 2 legújabb kalandját március 8-től próbálhatja ki minden észak-amerikai felhasználó, míg Európában március 11-től vásárolható meg Xbox360-ra.