Szerda esti videóözön


Dragon Age 2 második sztori beszámolója:Mass Effect 3 PS3-as Launch bemutatója:Death Rally Reborn bemutatkozó videója, az Alan Wake alkotóitól!Bulletstorm igen látványos gameplay videója:Végezetül, a Dead Space 2 büntető jellegű zenés trailere

Készül a Borderlands 2

Régóta nem titok, hogy a Gearbox nagysikerű kincskeresős, gyűjtögetős FPS játéka, a Borderlands folytatásért kiált. Elsősorban gondoljunk a játék befejezésére vagy az eddig megjelent elsöprő sikereket megélt négy letölthető tartalom népszerűségére.


Hála a j��tékosoknak, a Gearbox vezérigazgatója, Randy Pitchford olyan információt kotyogott el, hogy a Borderlands frencsájznak közel sincs még vége. Az első résszel alaposan kitaposták azt a "kaland-RPG" ösvényt, ami a mai játékos társadalomnak tökéletesen megfelel. Ez csak a kezdet.

Pitchford emellett valami Borderworlds-ot is említett. Hogy ez DLC lenne vagy a folytatás, azt már pontosabban nem árulta el a fejlesztő. Kissé homály fedi ezen kijelentését. A nagysikerű játék folytatását természetesen soron követjük, amint lesz frissebb információnk a Borderlands 2-vel kapcsolatban, azt azonnal megosztjuk veletek.