Nyereményjáték a DemonicPlayeren!

A DemonicPlayer immáron négy hónapja „színesíti” az online videojáték magazinok palettáját, ezért a Szerkesztőség elérkezettnek látta az időt egy Nyereményjáték meghirdetésére.

Minden bizonnyal már Ti is találkoztatok velünk itt a HunGameren, ha mással nem is, a bannerünkkel biztosan. Talán azt is észrevették a szemfüles Olvasók, hogy a HunGamer két oszlopos tagja (és tulajdonosa), Logan és Tomi nálunk is aktívan kiveszik részüket a munkából. És persze én is igyekszem ide besegíteni, bár nem mindig tudok úgy, ahogyan szeretném!

Ha Te is szeretnél részt venni Nyereményjátékunkban, akkor a részletekért látogass el oldalunkra. Nincs más dolgod, mint regisztrálni – ha még eddig nem tetted volna meg –, majd egy hozzászólás formájában elmondani, mit is szeretnél látni oldalunkon?

Fejtsd ki véleményed, miről szeretnél többet vagy kevesebbet olvasni a DemonicPlayeren, esetleg van-e olyan téma, ami nagyon érdekelne, de nem találkoztál még vele nálunk?

Azok közt, akik 2011. február 10-éig egy komment formájában elmondják véleményüket, kisorsolunk egy 10.000 forint értékű 576 kbyte vásárlási utalványt, melyből olyan játékot tudtok vásárolni magatoknak, amilyet csak szeretnétek!

Ragadjátok meg a billentyűzetet, mondjátok el véleményeteket és várjátok a sorsolást, melyre 2011. február 11-én délben kerítünk majd sort.

Sok szerencsét kíván mindenkinek a DemonicPlayer Csapata!