FEAR 3 - Gyűjtői kiadás

A készítők minő meglepetésre a F.E.A.R. hivatalos YouTube csatornáján jelentették be egy röpke videó keretében a FEAR 3 különleges kiadását. A Gyűjtői pikáns és érdekes dolgokat fog tartalmazni a szép fémtokos dobozán kívül:

* egy 18 cm magasságú Alma figura, ami a sötétben világít
* egy exkluzív F.E.A.R. 3 képregényt a két szuperhőssel, a DC Comics által
* és egy pisztolyt fog tartalmazni (Hammer)Aki még jobban szeretne elmerülni a FEAR 3-ba, az nyugodtan olvassa el partneroldalunkon megjelent cikket, amiben Tomi részletezz pár újdonságot...

Mortal Kombat - Kombó és karakter bemutatók


Egy nagyon látványos videó jelent meg a Warner jóvoltából a Mortal Kombat játékból, amelyben a kombók számos lehetőségeit mutatják be a régi, Mortal Kombat film kellemes fődallamával. Ed Boon ígérete szerint a rebootolt MK játék még sosem látott látvánnyal és játékélménnyel fog rendelkezni, kibővítve az online mókázást is. RESPECT!A többi, alább megtekinthető videókat is érdmes meglesnünk, főleg a Mileenást, ami pár napos a frissesség szempontjából :)

A következő Spider-Man a jövőben fog játszódni

Az Activision annyira elégedett a legutóbbi Spider-Man játékkal (a Shattered Dimensionsról van szó), hogy Santa Monicában bejelentették a következő Pókember játékot, melyet ezúttal is a Beenox Studios fog készíteni multiplatform formában. A Shattered Dimension, ami 4 univerzumot dolgozott fel, ebből a Jövő Spider-man részt készítik el. Vélhetőleg, idővel lesz Noir-Spiderman játék is.

 

A Beenox nagy valószínűséggel új életet lehel a Spider-Man franchise ezen részébe, hiszen nagy szabadságot és kíváló játékmenetet ígérnek. Megjelenésről még nincs információnk, de amint lesz beszámolunk róla.

Homefront: DLC-k előbb Xbox360-ra


Nemrégiben a megújult THQ (már új kiadói logóval dicsekedhetnek) New York városában tudatta a világgal, hogy a Homefront Xbox360 favorizált játék lesz, hiszen közös megegyezést kötöttek a Microsofttal. Ez azt jelenti, hogy a DLC-k előbb a mi kis konzolunkon fognak megjelenni. Ezt teljesen úgy kell felfogni, mint a Modern Warfare 2 és a Black Ops általi egyezményt, mert a két játéknál is előbb Xboxon jelentek meg a letölthető tartalmak. A THQ tehát nagyjából az Activision jól bevált stratégiáját követi.

Az Xbox360 tulajdonosok exkluzív multiplayer térképet is fognak majd kapni, amikor megjelenik a Homefront első letölthető tartalma. A teljes játék egyébiránt március 8-án jelenik meg az amerikai régiókban, Xbox360 mellett PS3-ra és PC-re is.