Black Ops - First Strike DLC videó érkezett!

A Treyarch kiadta  a Call of Duty Black Ops-hoz hamarosan megjelenő First Strike DLC-ből az első videó bemutatót, melyben a fejlesztők részleteznek egyet, s mást. A letölthető csomag összesen 5 új pályát fog tartalmazni, amelyek a multiplayer részt hivatott majd támogatni.

Név szerint a következők:
 - Berlin,
 - Stadion,
 - Discovery,
 - Kowloon,
 - Ascension


Az Ascension nevezetű pálya a zombi módot fogja kibővíteni, melyet a single menüből fogunk tudni elérni. A Kowloon pályát bizonyára mindenki ismeri már, hiszen az egyjátékos kampányban is szerepet kapott.

A DLC pack 1200 MS pontba fog kerülni és először Xbox360-ra jelenik meg február elsején. Sajnos csak márciusban lesz várható a Steam-es és PSN-es frissítés, hiszen a Microsoft több éves egyezményt kötött a Call of Duty játékokat szponzoráló Activisionnal.

Az alábbi videóból pedig számos információt is kivehettek. Jó szórakozást hozzá!

Jövő héten jön a Catherine demo!


Megerősítették, hogy jövő héten, azaz január 27-én jön a Catherine demo PSN-re és XBL-ra!
Természetesen a GOLD tagsággal rendelkezők próbálhatják ki, a FREE tagok pedig február 3-án tölthetik le a demót.
Egy japán stílusban elkészített játékról van szó, aki nem ismerné.

A teljes játék pedig február 27-én jelenik majd meg PS3-ra és X360-ra.

Crysis 2 - 9 pont feletti teszteket várnak


Nathan Camarillo, a Crytek egyik embere azt nyilatkozta a CVG-nek, hogy a hamarosan boltokba kerülő Crysis 2-től mindenképpen olyan teszteredményeket várnak, amelyek meghaladják a 9 illetve 90 pontot vagy a 90%-ot. A neves fejlesztő szerint a Crysis 2-ből már mindent kihoztak, ami tőlük tellett, ezért várják a 90% feletti teljesítményértékelést az online gamer magazinoktól:

“Ha elismert akarsz lenni, függetlenül a játékműfajtól, akkor mindent meg kell tenned a minőségért és minden mást figyelmen kívül kell hagynod a végső cél érdekében.”


Természetesen EA termékről van szó, s általában a játékaik meglehetősen szépen szerepelnek a tesztereknél, így a Crysis soron következő része is valószínűleg “must have” kategória lesz minden tekintetben, nem csak grafikában, hanem többek között játékmeneteben is.
A Crysis 2 idén tavasszal, egészen pontosan március 22-én jelenik meg PC mellett már Xbox360-ra és PS3-ra is.


A cikk eredeti változata partneroldalunkon, a Demonicplayeren jelent meg.Olcsóbb lett a Plants vs Zombies a Live-on

Ezen a héten akciós lett a Plants vs Zombies.


Ami azt jelenti, hogy 1200 MS pont helyett most mindösszesen 800MS pontért meg lehet venni, csak egy GOLD takság kell hozzá.
Reméljük több ilyen akció lesz még. :)

Deus Ex 3 - 25 óra játékidő?

A PC Gamernek adott interjúból megtudhatjuk, hogy a Deus Ex: Human Revolution végigjátszása akár 25 órába is beletelhet – legalábbis ezt állítja az Eidos Montreal.
A fejlesztők állítása szerint a játék már játszható formában van – naponta 6 órát gyűrik a gamet, csak úgy próbaképp, de még mindig nem jutottak a végére. Nos, ez lehet pancserkodás vagy hypolás kérdése is, vagy tényleg ilyen hosszú játékidőt sikerült összehozniuk a Deus Ex 3-hoz?A Deus Ex 3 idén tavasszal jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra egyaránt.

UK Charts: beindult az év


Friss információk érkeztek a múltheti angol játékszoftver eladásokról.Angliában még mindig Black Ops és FIFA 11 mánia uralkodik, viszont a múlthéten debütált DC Universe Online csak a 10. hellyel elégedhet meg. Ez meglehetősen sajnálatos tény.


Call of Duty: Black Ops (Treyarch, Activision)
FIFA 11 (EA Sports, EA)
Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)
Wii Fit Plus (Nintendo, Nintendo)
Kinect Sports (Rare, Microsoft Game Studios)
Need for Speed: Hot Pursuit (Criterion Games, EA Games)
Assassin’s Creed: Brotherhood (Ubisoft Montreal, Ubisoft)
Gran Turismo 5 (Polyphony Digital, Sony Computer Entertainment)
Fallout: New Vegas (Obsidian Entertainment, Bethesda)
DC Universe Online (Sony Online Entertainment, SOE)

Homefront - az első reklám


A megújult THQ kiadott a mai napon egy első reklám, vagy beharangozó bemutató videót a Homefrontról, amit alább nézhettek meg. Rövid, de legalább részletesebb gameplay jeleneteket is láthattok belőle. Többek között a CoD alapokon elhelyezkedő játék valamikor márciusban fog megjelenni a boltok polcain, természetesen multiplatform formában.