Brotherhood DLC trailer érkezett

Az Ubisoft kiadott egy új videót az Assassin's Creed: Brotherhood-ból. A videó természetesen a mai napon megjelent DLC-t reklámozza be egészen kellemes hangvételben. A Pienza térképcsomag ingyenesen érhető el az Xbox Live-on, ami letöltés után nem csak a singleplayert, de többek között a multiplayer részt is kibővíti.


Továbbá a többjátékos rész új játékmóddal frissül, az úgynevezett "Chest Capture"-ral, ami a hagyományos Capture the Flag játékrendszerre fog épülni, csak mindez AC2-AC:B stílusban.

Final Fantasy XIII-2 bejelentés

A Square Unix Europe ma bejelentette, hogy készül a Final Fantasy XIII-2, a Final Fantasy XIII folytatása. Most, hogy tisztáztuk a bonyolult számozás miatti esetleges félreértéseket, következzen néhány infó a játékról, ami 2011 telén szögezi majd képernyő elé a japán szerepjáték kedvelőit.


Természetesen kapunk egy új sztorit, ami pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész véget ért. Új harcrendszer és egy új karakter is biztos lesz, a játékot pedig ugyanaz a Motomu Toriyama fogja rendezni, aki az FF XIII is rendezte - a producer is marad Yoshinori Kitase. A játék első trailere csütörtökön debütál, mégpedig itt: FF XIII-2.

Ez pedig egy teaser: