LA Noire - dátumozva videóval


A Rockstar kiadta a legújabb videó előzetesét a hamarosan megjelenő LA Noireből. Az új gameplay trailerben egy sorozatgyilkosra vadásznak kíváló nyomozóink. A videóval a készítők egyúttal a krimi játék hivatalos megjelenési időpontját is megerősítették, ami nem lesz más, mint május 17-e.A videó teljes mértékben hivatalos, tehát nem fogják letiltani a Youtuben.

UK Charts: LBP2 tarolt


LittleBigPlanet 2 (Media Molecule, Sony Computer Entertainment)
Call of Duty: Black Ops (Treyarch, Activision)
Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)
FIFA 11 (EA Sports, EA)
Assassin’s Creed: Brotherhood (Ubisoft Montreal, Ubisoft)
Wii Fit Plus (Nintendo, Nintendo)
Mass Effect 2 (BioWare, EA)
Kinect Sports (Rare, Microsoft Game Studios)
Gran Turismo 5 (Polyphony Digital, Sony Computer Entertainment)
Need for Speed: Hot Pursuit (Criterion Games, EA)

Justin Bieber és a Nintendo

Übercuki és hipermenő, csodás hangja van és a tinilányok új bálványa, ki az? Justin Bieber, aki nem csupán a frusztrált és agymosott gyerkőcök kedvence, hanem...hm közben utána néztem és nem a Disney channel újabb műanyag terméke, de valójában az is lehetne. Szóval ez a fiú hihetetlen népszerű pop&rnb énekes és egy nap úgy gondolta (a mögötte álló menedzsment), hogy illene meglepni a rajongókat egy csodás koncert dvd/életrajzi dokumentumfilmmel, ami természetesen 3D formátumban fog megjelenni. A filmhez kellett volna nekik a Super Mario Brothers zenéje, meg is keresték a Nintendo-t, akik egyszerűen csak annyit mondtak, hogy "aha, köszi, inkább nem" (az idézet nem pontos, a játékosközösségen belül sokan így képzelik el). Remélem, azért rendben elkészül majd az DVD (vagy Blu Ray) és ez is hatalmas siker lesz!

Külön vicces, hogy azért a Nintendo adta már vállalhatatlan dolgokhoz a nevét, pl. ehhez:De azért csináltak menő reklámot is: