Black Ops - First Strike gameplay trailer

Az Activision ma egy újabb trailert adott ki a Black Ops First Strike DLC-ről, amit alább nézhettek meg. Az első letölthető tartalom 5 új pályát fog tartalmazni, melyből az egyik a Zombi módot fogja kibővíteni. A többi 4 map pedig a multit fogja.


A Map Pack 1 tehát február 1-jén jelenik meg 1200 MS pont árkategóriában, kizárólag Xbox360-ra. Egy hónap múlva PC-n és PS3-on is megjelenik.

Crysis 2 - mától elérhető a demó

Az EA ma adta ki hivatalosan a Crysis 2 multiplayeres demóját, ami kizárólag Xbox360-ra érhető el, azon belül is csak GOLD tagosoknak. A szerencsés flótásnak mindösszesen 1.8 GB szabad helyre van szüksége a merevlemezen. A multiplayer "béta" egy térképet, nevezetesen a Skyline-t tartalmazza, két értelmes játékmóddal kibővítve:
  • Team Instant Action
  • Crash Site 
A Team Instant Action hagyományos Team Deatmatch játékmódon alapszik, melyben két csapat küzd egymás ellen. A Crash Site már valamivel komolyabb módozatot képvisel, hiszen ellenörzőpontokat kell elfoglalni, így folyamatosan sakbban tarthatjuk tisztelt játékos ellenfeleinket.


A Crysis 2 teljes változata 12 multiplayer térképet, 6 játékmódot valamint 50 szintes karakterfejlődési rendszert fog majd tartalmazni, amikor is megjelenik március 22-én Xbox360-ra. Európai megjelenés: március 25-én!

Homefront múzsák

Mi történne, ha Észak-Korea leigázná Amerikát? Hogy nézne ki az ország egy EMP (elektromágneses impulzus) és a rákövetkező teljes offenzíva után? Az alapötlet annyira nem új (ez persze önmagában nem baj, kérdés, milyen lesz a megvalósítás), de vajon milyen könyvek, filmek, esetleg játékok adhatnak ihletet egy ilyen világ felépítéséhez? A márciusban megjelenő Homefront fejlesztőcsapata (a Kaos) nemrég elárulta, hogy a játék készítése során leginkább a Half-Life sorozat, illetve a Children of Men inspirálta őket. Ez azért elég ütős kombó, kíváncsian várom, hogy milyen a kijelentés marketing-igazságtartalom aránya. Azért a trailer inkább bizakodásra ad okot:A srácok legalább nyolc órás játékidőt ígérnek, ami végül is korrekt egy mai fps-nél (egyébként meg annyira nem, főleg, ha például az általuk emlegetett Half-Life vagy Half-Life 2 a mérce). Persze a játék nagyját a multiplayer tartalom teszi ki, ahol akár 32-en (!!) tunkolhatjuk egymást: