Battlefield 3 - elemezzük ki a tegnapi videót!

Túl sok kommentet ilyen későn most nem fogok írni, hiszen megtettem még tegnap, amikor az EA kiadta az első igazán fontos gameplay tartalmú videót a BF3-ről. A Gamerspawn gyorsan kivesézte a dolgokat, érdemes nagyon oda figyelni a részletekre. Szinte a szánkba mondja az "igazságot" a narrátor, ami ott hever a szemünk előtt, csak éppen még nem tárgyaltunk róla.

Dragon Age 2 - újra videón a számüzött herceg

A Bioware egy újabb videót adott ki a Dragon Age fanok részére, amit alább nézhetnek majd meg. A meglehetősen rövid videóban a The Exciled Prince című DLC-t részletezik valamint pár új ingame jeleneteket is leleshetünk. Az ára 560 MSP körül fog mozogni, hogy ez mennyibe fáj pontosan, nézzétek meg a  videó végét. Reméljük az új kaland ki fogja bővíteni 1-2 órával az alap sztorit...

Brink - a többjátékos rész videón

Egy új videót adott ki a Splash Damage a Brink FPS játékról, melyben akár több ingame jeleneteknek a tanúi lehettek. A trailerben megnézhetjük a fegyvereket valamint a karakterek testreszabhatóságát is. A Co-op részben 8-an vehetünk részt, melynek zseniálisnak ígérkező játékmenete több parkour elemekkel lesz tarkítva. A Brink május 20-án fog megjelenni multiplatform formában.