Hungamer ajánló: Filmes hírek (március)

A csizmás :)
Azt hiszem a Shrek animációs filmeket nem kell bemutatni senkinek. Az első két rész marha jó volt, míg a harmadik egy nézhetetlen szemét. Nem is olyan régen készült el a negyedik rész, ami ugyan nem volt rossz, de azért az első két részt megse közelítette. A filmek készítői úgy döntöttek hogy a Csizmás Kandúrból készítenek egy önálló filmecskét, aminek én nagyon örülök, mert a legjobb karaktre az egész sorozatban. A trailer is eléggé meggyőzőre sikerült szerintem :)
Johnny Depp vámpír lesz (nem alkonyatos hír, tessék beleolvasni :D)
Májusban elkezdődik a forgatása, Tim Burton legújjab filmjének, a Dark Shadows-nak, ami egy sorozat feldolgozás lesz. Azonos címen futott a széria a 70-es években. Ami egy vámpíros sorozat volt. Úgy tűnik valami felsőbb hatalom, vagy maga Tim Burton meghallotta imáimat, hiszen a főszereplője a filmnek Johnny Depp (ki más?) lesz, és én már nagyon régen szerettem volna a kedvenc színészemet vámpír börben látni. A film női főszereplője Eva Green lesz, aki egy boszorkányt alakít. Leghamarabb 2012-ben kerülhet a mozikba az alkotás :(

Fölösleges folytatás
2012-ben, sajnos tovább folytatódik a Resident Evil játékok sárba tiprása a mozivásznon. A filmek egyébként is hullámzó minőségűek, a játékhoz csak nyomokban van köze, bár az első rész és a harmadik nézhető volt. A második szörnyű, míg a negyedik rész közel katasztófálisra sikerült. Viszont mindegyik rengeteg zsetont hozott így jön egy újabb rész. Gondolom az is kitermel rengeteg pénzt, a játék rajongók meg hiábba puffognak. Nem baj, nekünk ott lesz a Capcom álltal készített újabb animációs film, ami biztosan remek lesz :)

Egy kívánt folytatás
Az utóbbi évek legjobb vígjátéka a Másnaposok volt. Ez egy tény, a sikere miatt persze jön is a folytatás. Amitől egy kicsit tartok de legbelül már nagyon várom. Az előzetes nem túl beszédes, de biztosan valami durva "szétszakadás" után lesznek a fiúk bajban :)