Witcher 2 - Az első 10 perc [SPOILER]

Aki nagyon kételkedik a Witcher 2-ben, és nem érzékeny a spoilerekre, az nyugodtan nézze meg a játék első 10 perces bemutatóját. Bár nem ajánlom, én is csak beletekertem, úgy néztem meg csak. Ez egy must have termék. Nincs mese!

FEAR 3 - Képeken az ellenségek

A Day 1 Studios új képeket adott ki a május végén megjelenő FEAR 3-ből, melyeken a játék legnagyobb ellenségeit leshetjük meg. A sztori során ezek a lények (van itt mesterlövész, kannibál is) fogják megkeseríteni az életünket:


AC: Brotherhood - PC Multiplayer bemutató

Kongy alias persian0077 és társa jóvoltából megnézhetjük, hogy milyen fantasztikus többjátékos szekciót sikerült alkotnia a Ubisoft gárdájának a Brotherhoodból. A multit teljes mértékben jól összerakták (aki ezzel nem ért egyet, az szimplán hülye :)), a karakterek igen változatosak, nagyon sok van belőlük, és még testre szabhatóak a kinézetük és tudásuk szempontjából is.


Érdekesképpen perkek és abilityk is megtalálhatóak a játékban. Személyes kedvencem Ability-k közül a Smokebomb (stun/kiütés/kábítás lehetősége adott védekezésnél pl.), a Morph és a Poison. De többek között van a tarsolyunkban még Charge és Templar Vision is, amiket én nem nagyon használok.

Na de most jöjjön a 10 perces multis beszámoló tőlük:

Forrás: supergamez fórum

MK - bevetésen NightWolf és a hosztesz csajok


Bemutatón tehát Nightwolf, Kitana, Mileena és Sonya Blade! Jó szórakozást hozzájuk :D