I Am Alive - Exkluzív képeken!

Különösebb kommentár nélkül jöjjönek a képek az I Am Alive-ról. Ubisoft még nem mondott semmi dátumot, de a képek nagy valószínűséggel a PC verzióból származnak!Assassin's Creed III - első részletek, és egy Teaser kép!

Bár az Ubisoft hivatalosan még nem jelentette be az Assassin's Creed III. részét, de a készítőknek még ez évben egy újabb AC részt kell megalkotniuk. Május végén már bővebb és részletes információkkal szolgálhatnak a magazinok. Eddig szigorú embargó védi a projektet, a készítők pedig kivárják azt a pár hetet a meglehetősen hatalmas leleplezés érdekében.

Korábban már volt szó arról, hogy az AC3 története USA-ban fog játszódni, méghozzá 1907-ben. Csak kérdés, hogy a sztori melyik része? Ekkortájt valamiféle felkelés volt egy városban. Azonban újabb pletykák özönlötték el az internetet, s pár helyen arról írnak, hogy Desmond Miles kalandjai a francia forradalom idején fog játszódni, 1789 körül. Az amerikai helyszín pedig a kerettörténetet, Desmond Miles küldetéseit adná Lucyval. Legalábbis az Anymus működése a történelmi község helyén lenne. Az idő beosztás talán még elég hihető is lenne, hiszen az AC1 valamikor a 12. században. az AC2/AC:B a 16. század hajnalán játszódott. A 200-300 év különbség felfedezhető. Utóbbi két játékba rejtett feladatokat is elhelyeztek a fejlesztők, hogy valamire azért legyen utalás is.


Nicholas Collings, az Ubi veterán szakértője 2008 augusztusától 2010 novemberéig három Assassin's Creed játékokon dolgozott. Ezek az AC2, AC: B és az AC3. Lehet Ő is elkotyogott valamit... a most terjedő információ talán neki köszönhető.

Tehát lesz egy új epizódunk, új főhőssel és titkos helyen és időben. A friss pletykák szerint az Assassin's Creed III főhelyszíne Párizs lesz, még hozzá fentebb már említett forradalom idején. Európa ekkor eléggé nagy patthelyzetben volt, a káosz tehát adott. A nép mindennek felett!

Ha picit visszaemlékezünk, 2008 végén egy hasonló, párizsi témájú hírrel szolgált valamelyik magazin. Az Assassin's Creed 3-at május környékén fogják leleplezni, megjelenni pedig november környékén fog. Bár a bejelentés és a megjelenés között meglehetősen rövid időtartam van, ezért én kinéznék neki egy 2012 márciusi megjelenést, mindhárom platformra. Utóbbi elgondolás természetesen egyéni vélemény.

UK Charts: Crysis második helyen

  • Zumba Fitness (Pipeworks Software, Majestico Entertainment) 
  •  Crysis 2 (Crytek, EA) 
  • LEGO Star Wars III: The Clone Wars (Traveller’s Tales, LucasArts)
  • Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (EA Sports, EA) 
  • Shift 2: Unleashed (Slightly Mad Studios, EA) 
  • Homefront (Kaos Studios, THQ) 
  • WWE All Stars (THQ San Diego, THQ) 
  • Pokemon Black (Gamefreak, Nintendo) 
  • Pokemon White (Gamefreak, Nintendo) 
  • Dynasty Warriors 7 (Koei)
Most pedig nézzük meg az angol PC piacot:

01. The Sims 3: Medieval (EA)
02. Football Manager 2011 (Sega)
03. Shogun 2: Total War (Sega0
04. Crysis 2 (EA)
05. The Sims 3 (EA)
06. Rift (Trion Worlds)
07. The Sims 3: Late Night (EA Games)
08. World of Warcraft: Cataclysm (Activision Blizzard)
09. Dragon Age 2 (EA)
10. Civilization V (2K)

Hajnali képcsokor: Alice Madness Returns, Dead Island

Képek az Alice Madness Returnsból:


Dead Island: képek, amik kimaradtak:Prey 2 fantasztikus képekA Bethesda 2 új képet adott ki a 2012-ben PC-re és konzolokra megjelenő Prey folytatásról. Érdemes őket szemügyre venni, mert nagyon érdekes FPS-nek fog ígérkezni!

A játékot pár hete jelentették be egy élő-szereplős videó keretében, melyet megtaláltok a Hungamer Youtube-s profiljánál!

Battlefield 3 - képek

A DICE hivatalosan kiadott 7 új képet a Battlefield 3 sztori módjából.A Crysis 2 visszafejlődés?

Egy érdekes összehasonlító videót találtam a Crysis és a Crysis 2 kapcsán, melyben a fizikát és a grafikai képességet szimulálják. A Crysis-nak mint látható számottevően jobb a fizikája, s talán grafikában is sokkal szebb volt. És ez minek is köszönhető? A Crytek feláldozta a PC-t a többplatformos megjelenés miatt, ezért előbbin az alacsony gépigénnyel rendelkezők is nyugodtan kipróbálhatják a Crysis 2-őt. Viszont... na ezt már rátok bízom! De mindenképpen nézzétek meg a videót.

Mass Effect 3 - az első szkennek!

Megérkeztek az első részletes információk a Game Informer jóvoltából szkennelt képek formájában. Az amerikai videójáték magazin mintegy 12 oldalon keresztül dicsőíti a Bioware talán eddigi legnagyobb sci-fi világban játszódó akció RPG-jét.