Brink - Rendeld elő trailer!

Új videó érkezett a május 13-tól a Steamen letölthető játékról, a Brinkról. Reflektorban a különleges kiadás:

• Unique “Hellspawn” body tattoo
• Exclusive UAC (Security) and Cacodemon (Resistance) customized skins for the Bulpdaun SMG
• Exclusive UAC Marine Body Armor (Security) and Lost Soul Screaming Skull (Resistance) t-shirts
• Exclusive UAC beanie cap (Security) and DOOM bandana (Resistance)

Reckoning - Új videó futott be

Az EA jóvoltából megérkezett a Kingdoms of Alamur: Reckoning második fenomenális videója. Az akció RPG-szerű játék csak 2012-ben jelenik meg konzolok mellett PC-re is.

Section 8 Prejudice - Launch trailer

Rég írtunk már a Tima Gate Studios elfeledett játékáról, a Section 8 Prejudiceról. Ma megtörtént a sci-fi FPS fontos pillanata, mert április 14-től világszerte kapható lesz a boltok polcain, multiplatform formában. Ezáltal ki is jött az utolsó hivatalos videó bemutatója is, amit alább nézhettek meg. Egy szimpla megemlékezést megér. A játéknak nem jósolok nagy jövőt, sőt, szerintem ez az angol piacon nagyot fog bukni.

inFamous 2 - A pokolból?

A PS3 tulajok biztos büszkék lehetnek magukra, hiszen az inFamous meglehetősen exkluzív cím náluk. De azért az Xbox és PC tulajoknak sem érdemes irigykedniük, hiszen valamikor 2011-ben megérkezik a hasonló játékmenettel megáldott Prototype 2 is. Sógor-játékok harca lesz ez.

FEAR 3 - Multiplayer trailer

A FEAR 3 játék multiplayer részét a Day 1 Studios megpróbálja megreformálni új játékmódokkal. Az előző rész módjaitól biztosan jobb lesz, legalábbis jó próbálkozásnak ígérkezik. De azért a COOP részt sem felejtsük el. Reméljük az mindent vinni fog!

Men in Black 3 képek érkeztek!

Kommentár nélkül jöjjenek a MIB 3 képei:


Risen 2 - Az első videó

A már korábban bejelentett Risen 2: Dark Waters-hez a Deep Silver csak most adta ki az első hivatalos videót, amely picit talán hajaz a Fable 3 témájára is. Mint látható alább is, a Risen 2 egy teljesen más korban fog játszódni, mint elődje. Jó lesz ez!