Cowboyok és űrlények - szinkronos előzetesek

3 stúdió, a DreamWorks, a Paramount és a Universal Steven Spielbeggel gondolt egy merészet, s mára már megalkották a Cowboyok és űrlények című megaprodukciót Jon Favreau rendezésében (Vasember 1-2), amihez már magyar szinkronos előzetes is befutott. A főbb szerepekben az ufók és Dan Craig valamint Harrison Ford.


Fast Five: videók, interjúk!

Kíváncsi vagy milyen film lesz a legújabb Halálos iram projekt Vin Diesel és The Rock főszereplésével? Csalódni biztos nem fogunk. Videók, interjúk alább... Az interjúk és a fícsörök természetesen nem tartalmaznak bazi nagy SPOILEREKET!
 
 
 
 
 
 
 

Sniper: Reloaded bemutató

ZS-kategóriás akciófilm készül Billy Zane és Chad Collins főszereplésével a Sniper: Újratöltve című produkcióval. Szeretettel várjuk az akció mozifilmet a Film+ csatornáján!

Majom parádé

Nyilván mindenki ismeri a Majmok bolygója filmeket (a könyvet nyilván kevesebben), én személy szerint kb a 4. részig nagyon csíptem mindet. Sőt a 2001-es feldolgozást is nagyon szeretem. Fura mód 10 évre a legutóbbi film megjelenése után, újra kijön egy rész. Igazából nem sokat tudni róla, újrakezdik az egészet, a kezdetektől, okos majmok kiszabadulnak és lesz ne mulass nekünk. Nem túl meggyőző tudom, de a trailer :) Én nagyon bizakodó vagyok

The Silent House - előzetes

Szereted a klasszikus horrort? Bejött az Ideglelés félelmetes atmoszférája? Akkor ismét megtaláltad a neked való horrorfilmet. The Silent House előzetesét alább nézheted meg.

Másnaposok 2 - Filmplakátok

Hamarosan debütál a mozikban a Másnaposok 2, de előtte még illik jól bereklámozni a filmet az alábbi "arcokkal"! :D


Battlefield 3 - Új videó érkezett

Új Bf3 gameplay jelenetek a videó vége felé!