Mortal Kombat - a főcímdal Rap módra

Újabb Mortal Kombat beszámolóval jövünk. Az IGN-en egy érdekes klip jelent meg a főcímdalról, amit már 1995-ben hallhattunk először, természetesen a Paul Anderson rendezte filmből.


Jó próbálkozás, de az eredeti dalt semmi sem überelheti! Ez tény!

Black Ops - Escalation DLC Előzetes

A Treyarch még tegnap este  kiadta a Black Ops második DLC bemutatkozó videóját, ami Ascelation címre fog hallgatni. ismét Xbox exkluzív, és május 3-án debütál azon, míg Steamre és PSN júniusban.

Szeptemberben jelenik meg a legújabb Driver!

A Ubisoft ma erősítette meg a Driver: San Francisco játéknak a hivatalos megjelenését, ami nem lesz más, mint szeptember valamelyik napja. A francia óriás kiadó pontos dátumot még sajnos nem tudott mondani.


A DSF-et még a tavalyi E3-on jelentették be illetve már a fejlesztők demóztatták is a nagy játékexpó eseményen. A Ubisoft egyébként azért nem adta ki az autós játékot hamarabb, mert túlságosan is erős volt a 2010-es karácsonyi szezon. Szerintük a termék  megbukott volna a "nagyok" között. Végül is, világos az érvelésük.

Mortal Kombat: Ilyen amikor egy láma-noob ezzel a játékkal játszik online!

Ma úgy tűnik, hogy a Hungameren Mortal Kombat napot tartunk, hiszen már minden egyes hír a NetherRealm bunyós játékáról szól. Az alábbi videóban egy meglehetősen noob, láma, buta játékos (Kitana) verekszik az okosabb Sonyával szemben (Roland_Rd). A multi játékok rontója az ilyen gyökerek. De úgy látszik van ellenszere... nagy nehezen...

Mortal Kombat Legacy az első észrevételeim

Túl vagyok az MK Legacy második részén is. Megkell vallanom én kissé
csalódott vagyok. Eleinte igen érdekesen hangzott az MK történelem, reálisabb értelmezése. Mozgás közben viszont nemigazán működik a dolog. Eleve nincs igazi hely és idő a megfelelő kibontakozásra, ez a 9-10 perc epzódonként nevetséges. Továbbá azzal, hogy sterilizálták a misztikus vonalát a sztorinak, gyakorlatilag az MK varázsát vesztette. Igazából ha nem lenne kiírva a cím és a nevek nem stimmelnének, ezt akármi más filmnek ellehetne adni.
Az viszont biztos hogy munka van vele. Technikai téren igen jól teljesít a sorozat. Szépek az Efektek, a bunyók elég látványosak (de kevés). A helyszínek, a kosztümök mind jók, a zenében viszont az ég világon semmi kiemelkedő nincsen. Színészi játékról pedig gyakorlatilag nem beszélhetünk, sajnos.
Egy közepes akció sorozatnak, mindenképpen nevezhető a Mortal Kombat Legacy, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a sorozat valódi célja, az új Mortal Kombat játék promózása (ami valami eszméletlen király lett). Amint terítékre kerül az összes rész egy igazi átfogó kritikával jelentkezem a sorozatról, de nem hinném hogy a jelenlegi véleményem nagymértékben változni fog.

Mortal Kombat: Legacy - Befutott a 2. rész

A Machinima jóvoltából jó szórakozást kívanunk a Mortal Kombat websorozat következő részéhez!

 

Multi ajánló: Mortal Kombat

Ma jelent meg a Mortal Kombat, de már izzik a multiplayer szekciója. Az alábbi videóban egy Sonya vs Scorpion meccset nézhettek meg. Enjoy.

Inversion - az első gameplay

Befutott az Inversion első gameplay mozzanata. Szerintem megváltani nem fogja a világot, jó lesz egynek, amolyan 8/10-nek :D