DiRT 3 - videón a karrier mód

Sokan vártak már a DiRT 3-hoz havas pálya bemutatót. Nos, a Codemasters megenyhítette szíveinket és a mai napon kizárólag a GT-nek kiadott egy vadi új videót...

Mass Effect 3 - az első hivatalos képek!

A Bioware 2 új képet adott ki a hamarosan leleplezendő Mass Effect 3-ról.


Mortal Kombat: Sonya Blade karakter leírás

Sonya Blade hadnagy az amerikai Különleges Alakulat kötelékében szolgált, amikor a Fekete Sárkány vezetője, Kano megölte a társát. Ezután Sonya megfogadta, hogy elkapja Kanot. Mikor az elmenekült Jax elől a Külső Világban tett utazásuk után, Sonya csatlakozott Jax csapatához, akik akkor szorosan Kano nyomában voltak. Sikerült követnie a bűnözőt egy titokzatos hajóra egy kínai kikötőben, Chai Wan-ban. Csapata nagy része azonban a parancsnokával, Jaxszel együtt a szárazföldön maradt. A hajón való kutatása közben ismerkedett meg Liu Kanggel és Johnny Cage-dzsel. Megtudta tőlük, hogy a hajó egy titokzatos szigetre vitte őket, ahol egy harci tornát fognak rendezni. Sonyát ez nem érdekelte egészen addig, míg nem sokkal a kikötés után a sziget gazdája, Shang Tsung el nem fogta őt és a csapatát, és a szabadságukért fejébe azt követelte Sonyától, hogy vegyen részt a Halálos Viadalon. Sonya kelletlenül beleegyezett. 


A Tornán hosszas küzdelmek után szembekerült Kanoval, akit legyőzött ugyan, de a harc végén megjelent Shang Tsung és fogságba ejtette mindkettejüket, hogy így bírja rá Liu Kanget, az új bajnokot, hogy kövesse a mágust a Külső Világba. A másik birodalomban Kang legyőzte Tsungot, azonban arra már nem maradt ideje, hogy Sonyáékat is megmentse. A nő éppen el tudott küldeni egy segélyhívó jelzést, mielőtt az átjárók  bezárultak volna. A jelet érzékelték a Földön. Jax, hogy megmentse Sonyát, részt vett a Külső Világban rendezett következő Tornán, ahol sikerült őt is és Kanot is kiszabadítania, ám a bűnöző sikeresen elszökött tőlük a viadal végén kialakult zűrzavarban. Miután Raiden visszaküldte a párost a Földre, azok megpróbálták figyelmeztetni az USA kormányát a Shao Kahn által előkészített invázióra, de senki nem hitt nekik. Mikor a császár megtámadta végül a Földet, ők ketten a Kiválasztott Harcosok közé kerültek, Raiden a nyugati partra hívta őket. Odaérve szembetalálták magukat Kanoval és egy külső világi csapattal. Míg Jax lefoglalta a csapatot, Sonya megküzdött Kanoval egy bank épület tetején.


A Fekete Sárkány vezére volt a jobb, majdnem kiütötte őt, de aztán Sonya ájultnak tettetve magát a közelébe csalta Kanot, majd lehajította a tetőről gyönyörűséges lábaival. Ezután csatlakozott Jaxszel együtt Liu Kanghez és a kiválasztottakhoz, szemtanúja volt a shaolin bajnok és a császár végső küzdelmének. Miután Kahnt legyőzték és a Föld visszatért az invázió előtti állapotába, Sonya részt vett a kormány által létrehozott Külvilági Felügyelő Ügynökség megalakításában. Segített Jaxnek visszahozni a Lin Kuei-kiborgot, Cyraxet egy sivatagból és újraprogramozni őt. Ekkor állt be Cyrax is az ügynökségbe, Strykerrel. 


Mivel a Fekete Sárkány még nem szűnt meg, Sonya tovább folytatta a szervezet tagjainak üldözését. Mikor Shinnok visszatért a földre és megtámadta a birodalmakat, Sonya csatlakozott a Föld védőihez Liu Kang oldalán. Miután Kang legyőzte Shinnokot, Sonya Édeniába ment egy Fekete Sárkány-tag, Jarek után, akivel a bukott isten elleni harcok során találkozott. Az éden birodalmában végül egy rövid csata után sikerült lehajítania Jareket egy mély szakadékba. Ezután visszatért a Földre. Évekkel később Raiden újra csatába hívta őt, ekkor a Tsung és a Quan Chi által alakított Halálos Szövetség ellen. Bár eredetileg két másik ügynököt, Cyraxet és Kenshit is fel akarta kutatni, akik eltűntek a Külső Világban, Sonya nem tudta befejezni ezt a feladatot, mivel sok más harcossal együtt ő is életét vesztette a Szövetség elleni utolsó harc folyamán. Mikor azonban Onaga, a Sárkánykirály visszatért, őt is felélesztette és a rabszolgájává tette, akárcsak társait.


Magassága: 178 cm
Tömege: 64 kg
Származási hely: Földi Birodalom
Faja: ember
Fegyverek: csakram, Kali-bot
Küzdőstílus: Kenpó, Tékvandó
Jellem:
Alakító színészek: Elizabeth Melecki (MK1, MK2), Kerri Hoskins (MK3, ZMK3, MKT),  Bridgette Wilson (első film), Sandra Hess (második film)

Shift 2 - Legends DLC

Új autók:
- Alfa Romeo Giulia Sprint GTA (1965)
 - Austin Mini Cooper S (1965)
 - BMW 3.0 CSL Gr. 5 (1975)
 - Ford Capri RS3100 Gr.4 (1974)
 - Ford Escort Mk1 RS1600 (1971)
 - Ford GT40 Mk.I (1965)
 - Ford Lotus Cortina (1963)
 - Jaguar E-Type Lightweight (1963)
 - Nissan Fairlady 240ZG (S30) (1971)
 - Nissan Skyline 2000GT-R (C10) (1972)
 - Porsche 911 Carrera RSR 3.0 (1974)
 - Porsche 914/6 GT (1970)
 - SHELBY COBRA "DAYTONA" COUPE® (1965)
 - Team Need For Speed Porsche 911 Carrera RSR 3.0

Új pályák:
 - Dijon-Prenois (1972)
 - Hockenheim (1982)
 - Monza (1958)
 - Rouen-Les-Essarts GP (1966)
 - Rouen-Les-Essarts Short (1952)
 - Silverstone (1975)

Mortal Kombat - Fatalities montage

Stílusos, de véres kivégzések a legújabb Mortal Kombatból.