Battlefield 3 - Fault Line kommentárral!

Patrick Bach (DICE készítő) kommentálja a Battlefield 3 Fault Line epizódokat. Enjoy!

Max Payne 3 - képek délutánra

A Rockstar most igazán megmutatta foga fehérjét a Max Payne 3 kapcsán, hiszen bődületes mennyiségű és meglehetősen minőségi képeket publikált a nagyközönség számára a mai nap folyamán. Aki eddig morfondírozott a játék sikerében, az most lehet picit örömködni fog a látottak alapján. Nagyon királyok a képek! A táj, a környezet kidolgozottsága teljesen rendben van, méltó a korhoz. Bár Max Payne karaktere picit Sam Fisheres (SCC), nemde?!
Red River - Launch Trailer

Már kapható a boltokban a Red River, amiből a kiadó egy utolsó videót adott ki, ezzel is jelezve a készenléti állapotát. Bevetésre fel!

Mortal Kombat: Cyrax és Sektor

Cyrax karakter leírás:

Cyrax a Lin Kuei klán tagjaként önként vállalkozott az automatizálásra, a klán egyik legújabb teljesítménynövelő technológiájára honfitársával, Sektorral együtt. Ők voltak az elsők, akik kiborgokká váltak a Lin Kuei szolgálatára. Sektor volt a legelső, ő meghalt a folyamat alatt, Cyrax, a második viszont túlélte.

Mikor Sub-Zero és Smoke a küldetésüket nem teljesítve tértek vissza a külső világi Halálos Viadalról, a Nagymester mindkettejüket kötelezte az automatizálásra. Smoke-ot sikerült átalakítani, de Sub-Zero megszökött. Ekkor a kiborgokat küldték ki, hogy öljék meg a renegát ninját. Ez közvetlen azelőtt történt, hogy Shao Kahn elkezdte volna a Föld elleni inváziót. Mivel a három kiborg közül akkor még egyiknek sem volt lelke, ezért a Kiválasztott Sub-Zeroval együtt ők sem haltak meg.


Smoke a régi barátjával történt találkozás után átállt annak oldalára, együtt győzték le Sektort, majd Cyraxet is. Utóbbit átprogramozták és a császár ellen küldték. Cyrax viszont eltévedt egy sivatagban, belesett egy homokcsapdába. Programozása értelmében leállította a rendszereit és elkezdett egy segélyhívó jelet sugározni.

Egy ideig ott porosodott a sivatagban, mígnem az újonnan alakult kormányhivatal, a Külvilág Felügyelő Ügynökség nem vette a jeleit. Sonya és Jax ment el érte és vitte vissza az Ügynökség központjába. Ott sikerült őt megjavítani, még a régi programját is sikerült felülírni, mialatt Cyrax ismét megtalálta a lelkét, képes volt önállóan gondolkodni újra. Hálából amiért visszakapta önmagát, Cyrax beállt az Ügynökségbe.

A kiborg a felderítőosztagokhoz csatlakozott, az volt a feladata, hogy a különböző birodalmakban járva információkat gyűjtsön azokról. Egyik ilyen küldetése folyamán rátámadt minden ok nélkül a szaurin Reptile, aki tönkretette a visszatérő modult és a rádiót Cyrax karján. A kiborg elkergette Reptile-t, de nem tudott visszamenni a Földre és még hívni se tudta őket. Ekkor jelent meg előtte Nitara.


A vámpír felajánlotta neki, hogy ha Cyrax segít neki megszerezni egy ereklyét, ami Nitara népét Shao Kahn birodalmához köti, akkor visszaküldi a kiborgot a Földre. Mivel nem látott más lehetőséget, Cyrax beleegyezett. Elmentek egy lávatóhoz, aminek a mélyén hosszas keresgélés után Cyrax ráakadt a keresett tárgyra. Nitara ekkor az egyezségük értelmében hazaküldte őt. De otthon Cyrax már csak az Ügynökség központjának hűlt helyét találta, mert időközben azt az áruló Hsu Hao felrobbantotta.

Kora: 35 év körüli
 Magassága: 185 cm
 Tömege: 136 kg
 Származási hely: Földi Birodalom
 Faja: kiborg
 Fegyverek: lézerkard, energiapenge
 Küzdőstílus: nindzsucu, Sambo
 Jelleme: jó
 Alakító színészek: Sal Divita (MK3, UMK3, MKT), J. J. Perry (második film)
Sektor karakter leírás:

Mikor nem sokkal a Külső Világban rendezett Torna után a Lin Kuei önkénteseket keresett a legújabb találmányukhoz, a kiborg-ninja programhoz, Sektor volt az első, aki jelentkezett az átalakításra. Mivel ő volt a prototípus, nála léptek fel egyedül komplikációk. Sektor meghalt a folyamat alatt, gyakorlatilag egy számítógép által életben tartott emberi testté vált. Ugyanakkor ironikus módon ő áll a legközelebb a Lin Kuei eredeti terveihez.

Amikor Sub-Zero és Smoke dolgokvégezetlenül tértek haza a Külső Világból, a Nagymester automatizálásra kényszerítette őket. A két ninja elszökött, de elfogták őke,t Smoke-ot át is alakították, de Sub-Zero ismét elmenekült. Ekkor már a kiborgokat küldték ki ellene, azzal a programmal, hogy pusztítsák el őt. Ekkor támadta meg Shao Kahn a Földet, de mivel a kiborgoknak akkor nem volt lelke, ezért őrájuk nem hatott a császár varázslata, ami kiirtotta a bolygót. Folytatták a vadászatot.Elsőként Smoke akadt rá Sub-Zerora, de annak sikerült maga mellé állítania egykori barátját. Ezután bukkant fel Sektor, akit a páros könnyedén legyőzött, abban a hiszemben hagyták ott őt, hogy végleg elpusztult. Azonban Sektor csak működésképtelenné vált. Mikor a dolgok visszaálltak a régi rendbe, a Lin Kuei megkereste és megjavította őt, és ismét kiküldte, hogy ölje meg Sub-Zerot és az őket időközben a Külvilági Felügyelő Ügynökségért eláruló Cyraxet. De a küldetés alatt Sektor programjában hiba lépett fel, ?megőrült? és a sajátjai ellen fordult. Kihívta és megölte a Nagymestert, átvéve a Lin Kuei irányítását. Azt tervezte, hogy mindenkit kiborggá alakít át, de ebben megakadályozta a visszatért Sub-Zero, aki egy tisztességes küzdelemben megfosztotta őt a Nagymesteri rangtól. Sektor ekkor átment Japánba, ahol a saját, kiborgokból álló injaklánjának kiépítéséhez látott hozzá.

                                                                        Kora: 38 év
Magassága: 185 cm
Tömege: 137 kg
Származási hely: Földi Birodalom
Faja: kiborg
Fegyverek: lézerpisztoly, energiapenge
Küzdőstílus: nindzsucu, Sambo
Jelleme: gonosz
Alakító színészek: Sal Divita (MK3, UMK3, MKT)

Mortal Kombat - véresen jó pontszámok!


Meglehetősen szép eredményeket kap a NetherRealm fejlesztésben elkészült Mortal Kombat. A Warner igazán büszkel lehet magára, a kasszáknál is jól fogy, de erről részletesebben hétfőn számolunk majd be.

ZTGameDomain 10
GiantBomb - 10
GameTrailers – 9.4
1UP  – A-
GameInformer – 9.5
G4TV – 5/5
Planet Xbox 360 - 9.3
Atomicgamer - 9
TechDay – 9.5
Hadoken – 9.5
OXM – 8
NZGamer – 8.9
IGN – 8
PSM3 – 7.9
GamesRadar – 8
GamePro – 4.5/5
ArsTechnica –Kötelező vétel

Mortal Kombat: Legacy - amit eddig tudunk!

A Mortal Kombat: Legacy című websorozat első évadját Kevin Tancharoen rendezte meg, Ed Boon ötlete illetve webforgatókönyve alapján. Az első évad 10 epizódból áll, eddig a Warner és a Machinima jóvoltából az első két Legacy részt már több, mint 8 millióan nézték meg csak a YouTuben
A két részben eddig Jax és Sonya ügyködéseit nézhettük meg, amint próbálnak több-kevesebb sikerrel Kano ellen szembeszállni. Az alternatív történetben megtudhatjuk, hogy hogyan szerezte be a Fekete Sárkány vezére a szemsérülését. De feldolgozzák többek között Sindel, Scorpion, Sub Zero mini-sztoriszálát is, amiket még ez évben le fog vetíteni az illetékes forgalmazó. 
Alább megnézhetjük, hogy a főbb szerepet kik játsszák majd...
Michael Jai White... Jackson Briggs / ... (10 episodes, 2011)
Jeri Ryan... Sonya Blade (10 episodes, 2011)
Darren Shahlavi... Kano (10 episodes, 2011)
Beatrice King... Queen Sindel (10 episodes, 2011)
Sam Tjhia... Kitana (10 episodes, 2011)
Jolene Tran... Mileena (10 episodes, 2011)
Ian Anthony Dale... Scorpion (9 episodes, 2011)
Serge Houde... Doctor (9 episodes, 2011)
Shane Warren Jones... Cyrax / ... (9 episodes, 2011)
Matt Mullins... Johnny Cage (9 episodes, 2011)
Kevan Ohtsji... Sub Zero (9 episodes, 2011)
Ryan Robbins... Raiden (9 episodes, 2011)
Peter Shinkoda... Sektor (9 episodes, 2011)
Tahmoh Penikett... Kurtis Stryker / ... (5 episodes, 2011)
Aleks Paunovic... Shao Kahn (5 episodes, 2011)
Tracy Spiridakos... Blue (3 episodes, 2011)
Fraser Aitcheson... Baraka (unknown episodes, 2011)
Erica Cerra... Action Hero (unknown episodes, 2011)
Colin Foo... Grand Master (unknown episodes, 2011)
Peter Hall... Dr. Gadsen (unknown episodes, 2011)
Toshi Haraguchi... Fisherman (unknown episodes, 2011)
Adrian Hough... Emile (unknown episodes, 2011)


Kirby Morrow... King Jerrod
Johnson Phan... Shang Tsung
Michael Rogers... Quan Chi
Elysia Rotaru... Production Assistant
Maurissa Tancharoen... Kana
Phillip Tsui... King Ryuk