Hungamer Filmes hírek június

Tarantino viszatér
2012 Karácsonyára igérik kedvenc rendezőm, Quentin Tarantino legújabb agymenését a mozikba. A Django Unchained egy western lesz, és... és Tarantino készíti, kell ennél több? Samuel L. Jackson és Christoph Waltz biztosra vehető hogy szerepeknek a filmben, pletykálnak még Leonardo DiCaprio-ról is mint főgonoszról. Jöhet, jöhet, jöhet!

Russell Crowe Superman igazi apja (van olyan aki ezt nem tudta? :D)
Korábban már volt szó az új Superman filmről, azóta már megindult a szereplők toborzása is. Most Russell Crowe csatlakozott a filmhez, Superman vérszerinti apját Jor-Elt, míg a földi szülőt Kevin Costner.

A Mortal Kombat Legacy sikeres
Az MK websorozat, minden egyes része több milliós nézettséget hozott össze, így elkészül valószínűleg a második évad is. Őszintén szólva, én már a Raiden-es részt se néztem meg, nekem nagyon nem tetszik.

Majmok Bolygója új trailer
Újabb remek előzetes érkezett a Majmok Bolygója reboot-hoz. Sokkal mozgalmasabb mint az előző volt, és többet mutatják a digitális majmokat, amik valami félelmetesen jól néznek ki. Mostmár nálam az év legvárósabb filmje. Eddig az X-men Az elsők volt (kritika hamarosan róla)

Alkonyat Hajnalhasadás előzetes
Sokak utálatát kivívom ezzel, de nekem bizony semmi bajom nincs ezzel a szériával, a nyáladzással és a túllihegéssel már annál inkább. Most itt az új film előzetese.

True Blood 4. Évad
Még 10 nap és az HBO talán legnépszerűbb sorozata újraindul, a legújabb 4. évaddal. Sokakat elszomorított a 3. évad, kissé csapongó sztorivezetése, én is éreztem egy két furcsaságot benne, de egyáltalán nem olyan drasztikusan mint egyesek. Ja, előzetes is van.