Mortal Kombat - Július 5-én Kenshi is csatlakozik

Kenshi is visszatér az idei Mortal Kombat részben még a jövő hónap folyamán (júl. 5). A bemutatóban éppen őt nézhetjük meg, amint látványosan küzd ellenségeivel. A vak harcos különleges képességgel van megáldva, hiszen "rejtélyes" vaksága mellett a telekinézist is tudja majd használni ellenfeleiken.

Az eredeti történet szerint Shang Tsung egy ereklye fejében alaposan átverte a fiatal harcost. A tárgyat megszerezte neki, viszont a romos helynél látását veszítette Tsung által. Azóta annak él, hogy a bajnokságon megölje a boszorkánymestert. Most pedig lehetőségünk lesz az árkád játékmódban legyőzni őt.

Batman: Arkham City - Végleges dobozkép

A Warner Bros vélhetőleg a negatív visszajelzések alapján megváltoztatta a Batman Arkham City régi dobozképét az alábbira.

Black Ops - Siker, csillogás...

 

Ezek szerint a Call of Duty: Black Ops tavaly őszi megjelenése óta 3.722.411 példánya talált gazdára és ezzel már a Modern Warfare 2-t is túlszárnyalta, mely a június 25-i adatok szerint ezidáig 3.702.410 eladást produkált. (Halkan és zárójelben jegyezném meg, hogy a Portal 2 két hónap alatt elérte és már túl is szárnyalta a 3 milliós álomhatárt, szóval nem értem, mire vágnak fel ennyire?).
A másik fontos esemény, mely a Black Opshoz kötődik, hogy pár órával ezelőtt elérhetővé vált a játék harmadik DLC csomagja, az Annihilation. A 766 MB-os pakkért 1200 MS pontot kell kicsengetnünk, és egyelőre csak az Xbox Live hálózatán elérhető. PSN-re és PC-re csak később érkezik.

És most jön az a rész, melyen egy kicsit – vagy nem kicsit – felháborodtam: állítólag a Treyarch már a negyedik kiegészítő csomagon dolgozik. Hogy a pletyka igaz-e, vagy sem, egyelőre nem tudni. De szerény véleményem szerint nem lenne jó a végtelenségig nyújtani a rétestésztát: ennek számomra már nagyon lehúzás szaga van.

A cikk eredetije partneroldalunkon, a DemonicPlayeren olvasható el.

Mission Impossible 4: Ghost Protocol - előzetes

A Paramount Pictures a mai napon adta ki a Mission Impossible: Ghost Protocol című filmjének az első hivatalos előzetesét. A filmet Brad Bird készíti majd JJ Abrams és Tom Cruise társaságában. Abrams már a Mission Impossible harmadik részével futott be illetve mutatta meg, hogy tud rendezni akciófilmet, mely egész kellemes mozira sikerült. Az USA-ban természetesen blocskbuster (100 millió dollár feletti bevételt produkált) lett a gyenge kritika ellenére is. Tom Cruise nem adja fel, erősebb mint valaha, mert a Ghost Protocol filmmel akár újra berobbanthatja Hollywood bizonyos kapuját. Ethan Hunt lehetetlen küldetése még az idén jelenik meg a mozivásznakon. A forgalmazók december 16-át jelölték be. Reméljük hazánkban is ekkortájt fog berobbanni a mozikban.