Witcher 2 - meg van a kiadó (XBOX)

A CD Projekt RED hosszas tárgyalások után végre megegyezett a THQ illetékeseivel, hiszen a Witcher 2 Xbox360-as verzióját ők fogják majd kiadni év végén. A kaland RPG játék konzolos változata a tervek szerint az idei ünnepi szezon alatt jelenne meg Nyugat-Európa, Ausztrália, Új-Zéland és a Közel-Kelet területén.

Steam nyári kiárusítás!

Ma megkezdődött a Steam nyári játék akciója, ami július 10-ig fog tartani.

Amire érdemes oda figyelnetek, pénztárca kímélés szempontjából:
 • Test Drive Unlimited 2 - 5 euró
 • Borderlands GOTY - 12.5
 • Oblivion - 6.80
 • Lead and Gold - 1.35
 • Medal of Honor - 10.20
Ezeken kívül egy rakás játék van még leértékelve a nagysikerű Valve rendszerén. Böngésszétek nyugodtan a Steam áruházat!


  Arma 3 - Az első gameplay [HD]

  2012 tavaszán fog megjelenni a Bohemia következő katonai lövöldözős játéka, az Arma 3. Az E3 alatt valószínűleg zárt ajtók mögött mutatták be a szaksajtónak. A német gamepro magazin most mindent leleplez!

  The Run - Dobozkép pottyant

  A needforspeed hivatalos facebook oladalán leleplezték a The Run concapt artban lévő dobozképét. Úgy tűnik ez lesz a hivatalos boxart:

  Dead Island - Cannesban díjat nyert a debut trailerrel

  A Dead Island idei debütáló előzetesére biztos mindenki emlékszik még, hiszen meglehetősen jól összerakták a Techland és a Deep Silver készítői a videót. Emlékezetes trailer született, meg kell hagyni. Én kimerem jelenteni, hogy a 21. század legszebb videója. Na de mindegy is, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy Cannes-ban besöpört egy díjat a Dead Island azzal a bizonyos előzetes bemutatóval.


  A díj neve: Gold Prize for Internet Film. Ezt söpörte be teljes vállszéllességgel.

  Rage - A Speciális kiadás

  Az idei év egyik várós játéka lesz az idSoftware fejlesztésében készülő lövölde, a RAGE. Várjuk már egy ideje, hiszen még 2007. augusztusában jelentették be hivatalosan, azóta pedig eltelt közel négy év.

  Reméljük, hogy nem jut a Duke Nukem Forever sorsára, és nem kell még plusz tíz évet várunk rá, de ha minden igaz és hihetünk az ausztrál EB Gamesnek, akkor már úton is van egy Special Edition. A különleges kiadás egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de annyi már bizonyos, hogy 108 ausztrál dollárt kell majd érte fizetnünk (ez kb. £72).


  A Special Edition tartalmazni fog egy egyedi printet a játékról, egy bumerángot, pár kitűzőt és az Anarchy Edition nevet viselő DLC-t, melyet akkor kapsz meg ingyenesen, ha előrendeled a játékot.

  A RAGE október 4-én jelenik meg az USA-ban és három napra rá, október 7-én Európában PC, PS3 és X360 platformokra.

  A hír eredeti változata partneroldalunknál tekinthető meg, ahol éppen nyereményjáték van. Ne maradjatok le róla!