PS4 - jövőre???

A legfrissebb értesülések szerint a Sony úgy tervezi, hogy már az idei év végén elkezdi gyártani a PlayStation 4-et, hogy 2012-ben piacra is dobhassa azt. Az információk a Digi Times riportja alapján láttak napvilágot.

Ha hihetünk a legfrissebb értesüléseknek, akkor a PS4-et egy Tajvani központú partnerük fogja legyártani, méghozzá nem is akárhogy: hasonló testmozgás érzékelő kamerával ellátott konzolt akarnak készíteni, mint amilyen legnagyobb konkurensük, a Microsoftnak is van. Magyarán készül a Kinect Sony-féle verziója.

A gyártást a Foxconn és a Pegatron Technology hajtja majd végre, ahogyan anno az a mostani PlayStation 3-as konzol esetében is volt. A jelentés szerint a gyártás 2011 végén kezdődne el, és ha minden rendben lesz, akkor jövőre 20 millió darab PS4 kerülne a boltok polcaira.

A cikk eredetije partneroldalunkon olvasható, részletek a DP-n.

Captain America - exkluzív képek érkeztek!

A Sega új képeket adott ki az e hónapban megjelenő Captain America: Super Soldier című akciójátékról. A mozifilm főszereplője, Chris Evans is részt vett a játék szinkronmunkálataiban. Egész ígéretes produktumnak néz ki a képek és videók alapján. Mindenképpen érdemes majd több időt szentelni a Marvel üdvöskéjére.
Rúdtánc tomb raider stylban

Az angol amatőr pole dance díjazottai alant tekinthető meg. Van duóban és singliben is előadás. A csajok nagy Tomb Radier fanok, szóval mindent beleadnak, már ami a rúdat illeti :) A hivatalos Tomb Raider című film zenéire dobnak dancet. Nagy reszpekt Graeme Revellnek!

Solo előadás:


Kettős rúdtánc:

Transformers 3 - Erős kezdés

Múlt héten debütált a Michael Bay rendezte film, eredeti címén a Transformers: Dark of the Moon. Pár nap leforgás alatt rekordokat döntöget Hollywoodban. Hogy miért? Az első hétvégi bevételen 97,4 millió dollárt zsebelt be az amerikai popcorn zabálóktól. Ez egy meglehetősen erős nyitány, de várható volt, hogy blockbuster lesz, de hogy ennyire??? A második rész ócska, silány minőségű volt, sokan panaszkodtak rá ezek miatt. Teszem hozzá, jogosan! Állítólag a TR 3 a gyökerekhez tért vissza, és stílusban felvette a TR első rész szinvonalát. Nekem mondjuk az első rész sokkal jobban bejött, mint a hulladvány TR 2. Nagyon nagy csalódás volt, remélem a Dark of the Moon meglehetősen jobb lesz elődjéhez képest.

A Transformers 3 jelenleg 162,1 milliót zsebelt be hazájában, világszerte pedig a 400 milliót ostromolja, csupán 4 nap elteltével. Nem semmi! Érdemes majd bemenjetek a moziba és megnézni Bay és Spielberg közös produkcióját!

AC: Revelations - képek

Új képek érkeztek a Revelationsből. Ennek a résznek a története már három szálon fog futni, hiszen Desmond és Ezio mellé már Altair szerepét is átvehetjük. A Ubisoft a Brotherhood eladásaitól sokkal többet fog várni az AC: Revelations személyében. Megjelenés november 15-én, PC, Xbox360 és PS3 platformokon!

Mortal Kombat - Ruha Saibotnak és Smokenak

Tovább egészül ki az áprilisban megjelent Mortal Kombat című akciójáték, hiszen a Warner már nem egy DLC-t tett közzé az XBL és PSN rendszereken. Az alábbi megtekinthető Noob Saibot és Smoke ruha-skinek természetesen ingyenes tartalmak, míg a holnap érkező "Kenshi DLC" már fizetős lesz.

Íme a klasszikus Noob és Smoke:

Steam Top 10

A legfrissebb Steam eladások alább tekinthetőek meg!

  1. The Witcher 2: Assassins of Kings Digital Premium Edition
  2. Portal 2
  3. Valve Complete Pack
  4. Borderlands: Game of the Year
  5. The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe
  6. Terraria
  7. Battlefield: Bad Company 2 Pack
  8. Might & Magic Heroes VI
  9. THQ Hit Collection
  10. Fable III

Hungamer Filmajánló: X-men - Az elsők

-Eredeti cím: X-men: Fisrt Class-Stílus: Sci-fi, akció, képregény feldolgozás
-Rendező: Matthew Vaughn
-Forgatókönny: Ashley Miller, Zack Stentz, Jane Goldman, Matthew Vaughn, Sheldon Turner, Bryan Singer
-Szereplők: James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon, Rose Byrne, Jennifer Lawrence

Nyár van, alig fürd... hopp ez nem az. Szóval, nyár van, és jönnek sorban ki a popcorn mozik. Június elején került as mozikba, az a film, amit a legjobban vártam idén. Az X-Men - Az Elsők. Írhatnék hosszú bevezetőt is. Próbálhatnám körül írni a dolgot de nem tezsem, mert fölösleges. Számomra az idei év, eddigi legjobb filmje született meg, a film személyében.

1960-as évek. A hidegháború mindenkit rettegésben tart. Az USA és Oroszország is atomfegyvereket halmoz fel. Az emberek saját szomszédaikban sem bíznak. Ráadásul az emberek között feltűnnek különleges képességű egyének is, akiket mutánsoknak hívnak. Egy fiatal professzor Charles Xavier (James McAvoy), egy világméretű összesküvést próbáll leleplezni, egy ügynökkel Moira(Rose Byrne)-val és fogadott tesvérével Raven-nel(Jennifer Lawrence). A nyomozásba belekeveredik egy Eric Lehnsherr(Michael Fassbender) nevű zsidó is, akinek személyes elszámolni valója van Sebastian Shaw-al (Kevin Bacon) aki az egész dolog mögött áll. Charles és Eric közös erővel, egy csapatot hoznak létre mutánsokból, akik megpróbálják megállítani Shaw-t. Így megalakul az első X-men csapat.
Szerettem volna, rövidebb sztori leírást is, de az az igazság hogy nemigazán lehet. Mivel annyi minden történik a filmben és annyi szereplő van. Ami magával hozná azt is hogy a film elvan kapkodva. Szerencsére ilyesmiről szó sincs. Ebben a filmben, minden pontosan kivan sakkozva ügyesen, a maga keretein belül, a szereplők pedig nagyon jól vannak bemutatva, és kivannak bontva. Az előző X filmek is nagy kedvenceim, de ha nagyon megnézzük, igazából mindegyikük Rozsomákra/Logan-re volt kihegyezve, a többiek egy ilyen erős karakter mellett alig kaptak teret. Tudták ezt ennek a film készítői is, így kedvenc gyilkológépemet hanyagolták ebben a filmben, mégis azt mondom, nem baj.
 
Méghozzá azért nem, mert így a többi karaktert sikerült bemutatni, és legalább annyira jellegzetes és erős karakter lett, mindegyikük mint maga Logan. A film legnagyobb ütőkártyája egyértelműen az Eric-et játszó Michael Fassbender. Szinte rálett írva a fiatal Magneto szerepe. Nekem végig ő volt a legszimpatikusabb. Persze a fiatal X professzort játszó  James McAvoy is brillírozik a szerepében. Az eleinte még csajozós, és kocsmába járó fiatalból hamar, egy tiszteletreméltó vezérré válik. Na és ha ők ketten együtt vannak a vásznon, annak olyan ereje van amit nem sok más film képes visszaadni. Jó volt látni hogy hogyan is dolgoztak együtt, amikor még igaz barátok voltak. Azon pedig nagyon meglepődtem, hogy Mistique személyiségét is ennyire kifejtették. Az előző X filmek, akrobatikus és rideg gyilkoló gépe, itt még egy szomorú lány aki nem akarja elfogadni mutáns sorsát.
A filmet a Kick-Ass rendezője készítette és teljesen más stílusban tálalta a filmet, mint az eddigieket. Az egész sokkalta realisztikusabb, főleg hogy egy valós eseményhez igazították a sztorit. Sokkal, drámaibb, komorabb az egész film. Persze, van benne kellő humor is. Van egy jelenet, amikor toborozzák a mutánsokat és az egyik fickó elég szépen lerázza a Proffot. Az valami kegyetlen vicces!
Hibák is vannak sajnos a filmben. Sokszor, nem összeegyeztehető a korábbi részekkel a film. Ellentmondásokba ütközik. Ugye ez egy előzmény, ami nem könnyű műfaj, sajnos itt is találkozhatunk elég durva pontatlanságokkal, egyes szereplők kora. De a nagy szétválás is túl hamar jött. Ami még eléggé felemásra sikerült azok az efektek. Vannak irgalmatlan jól kinézőek, de vannak olyanok is amiken psilogtam hogy ez hogy néz ki. Elég furán lett egy-két dolog megoldva. Viszont a jelmezek nagyon jók lettek. Az új/régi egyenruha is, marha stílusos, mégha túl sok is rajta a sárga.

Azt kell mondanom remek film volt. A hangulata remek, a története is magával ragadó, mély mondanivalóval. Az X filmek pedig sajátja a rasszizmus a kitaszítottság, itt is fontos szerephez jut. Vannak hibái, de szórakoztató, az egész filmnek lelke van. A X-men filmek legjobbja.
5/5