Dobozkép: Captain America

E hónapban jelenik meg a MARVEL és a SEGA közös produkciója, a Captain America videójáték változata. Megérkezett a játékprogram hivatalos dobozképe, mely meglehetősen hangulatos. Xbox360 és PS3 platformokra jelenik majd meg...

EA - nagy bejelentésre készül

Lehet, hogy itt a nyár, de az élet ettől még meg nem áll – vallja az EA is, aki tegnap súgta meg nekünk, hogy ők bizony rövidesen tesznek egy pár nagy bejelentést. Ezt a kiadó média menedzsere, Wendy Spander hozta nyilvánosságra a július 4-i ünnepi hétvégén.

A bejelentésnek az EA Summer Showcase ad majd helyszínt csütörtökön. Múlt évben is ezen a rendezvényen került leleplezésre a Fight Night: Champion, a Kingdoms of Amalur: Reckoning, az Alice: Madness Returns és még jó pár cím.


Hogy idén mit várunk? Mondjuk egy sokat pletykált Crysist PS3-ra és Xbox 360-ra? Vagy valami újabb fincsiséget a Battlefield 3 kapcsán? Esetleg egészen mást? Valami vadonatúj játékot?

Csütörtökön kiderül! Maradjatok addig is velünk!

A cikk eredetije partneroldalunkon, a DemonicPlayeren jelent meg!

Kenshi bemutató

Ő Kenshi. Shang Tsung egy ereklye fejében alaposan átverte a fiatal harcost. A tárgyat megszerezte neki, viszont a romos helynél látását veszítette Tsung által. Azóta annak él, hogy a bajnokságon megölje a boszorkánymestert. Az eredeti sztori szerint. Alternatív arkád módban legyőzhetjük Shang Tsungot. Ma érhető el a XBL és PSN rendszeren.


Super 8 - Exkluzív traileren

Különösebb kommentár nélkül jöjjön Spielberg szuperprodukciója, a Super8: 

Steam - Ötödik nap

Az Alpha Protocol, a Trine valamint árkategóriájához viszonyítva a Fallout New Vegas is olcsón beszerezhető. Steamre fel!


Alpha Protocol 75%-os árkedvezménnyel
Homefront 50%
Trine 90%
Singularity 75%
Bionic Commando series 50%
Doom series 75% off
Fallout: New Vegas 70%
Frozen Synapse 50%
RUSE 66%
Serious Sam HD series 80%
Mount and Blade series 75%
Bully 75%