Steam leárazások - Tizenegyedik nap

A Steam nagy nyári leárazásának utolsó napjához érkeztünk el, ami szám szerint a tizenegyedik nap. Ma, illetve holnap van az utolsó lehetősége mindenkinek, hogy ha az alább felsorolt játékok közül valamelyiket nem vettétek meg, most itt van rá az utolsó alkalom:

Portal 2
Terraria
Total War 2: Shogun
Assassin's Creed: Brotherhood
Battlefield: Bad Company 2
Just Cause 2
Magicka
Dawn of War II: Retribution
The Witcher 2: Assassins of Kings
Fable III
Sanctum
Borderlands: Game of the Year Edition
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Fallout: New Vegas
Two Worlds II

A leárazás magyar idő szerint holnap 7 órakor véget ér. A mai állás szerint a Top 3 legtöbbet eladott játék: Portal 2, Duke Nukem Forever, Terraria.

Deus Ex: Human Revolution - Előzetes

A Square Enix és az Eidos Montréal közös üdvöskéje a következő hónapban fog nap világot látni, ami nem más, mint a Deus Ex: Human Revolutions. Mindenki nagy kíváncsisággal várja a játékot, amely nagy eséllyel indulhatna 2011 legjobb RPG játék címéért is.

Néhány infómorzsa a játékról:

- A játék kiterjedségére nézve hatalmas és részletes, ami azt jelenti, hogy rengeteg helyre tudunk eljutni, és az ajtókat fel lehet törni, mivel a jövőbe játszódik, így az ajtókat "szám záras konzolok" védik, amiket a főhősünknek módjában áll meghackelni, de ez nagyban függ, hogy a játékos mennyi fejlesztési pontot költött el a hackelésre.

- Sok olyan RPG elemet tartalmaz, ami a legtöbb siker játékokban is megtalálhatóak: több fajta szál a történetre nézve, többféleképpen oldhatóak meg a küldetések, jutalom pontok a másodlagos feladatok elvégzéséért, és sorolhatnám még ...

És végezetül néhány trailer a játékról, ami nyál csorgatóként tökéletes:

A játék kiegészített trailerje:A város kiterjedtségéről és a felépítéséről itt egy trailer:És itt van a játék egyik meghatározó eleme, a több féle képpen megoldható szituáció két bemutatója: