Black Death - Félelmetes Gameplay érkezett!

A Black Death egy új túlélő-horrorjáték lesz műfaján belül, melyet a francia Darkworks stúdió fog elkészíteni PC, Xbox360 és PS3 platformokra. A sztori meglehetősen sötét és félelmetes, hiszen az Egyesült Államok keleti partját egy titokzatos köd borította be. Ennek hatására az ott élők furcsa, gonosz lényekké változtak át. A játék még nagyon korai stádiumban van, már ami a fejlesztést illeti. Az alábbi játékmenet videóval a készítők csak tesztelik a játékosokat. De a látottak alapján elég jónak bizonyul a Black Death. Lehet kapunk egy újabb remek STALKER / Metro 2033 klónt.

Red Orchestra 2 - Exkluzív képek érkeztek

Szerintem mindenki régóta várja már a Red Orchestra 2 megjelenését, hiszen kíváló multiplayer központű játéknak ígérkezik az előzetes információk és videók alapján. Nem kell sokat aludnunk, augusztus 30-án debütál a PC-exkluzív RO2, méghozzá 40 dolláros árkategóriában. Érdemes majd a Steamen előrendelni!
Human Revolution: Összeesküvések

Itt a legújabb Deus Ex: Human Revolution előzetese. Ebben a trailerben a játékosok megismerhetik, hogy milyen típusú összeesküvések fogják közrevenni a HR-t. A Deus Ex harmadik része, ami egyben az előzményeket dolgozza fel, még az idén nyáron meg fog jelenni multiplatform formában.

 

Dishonored - az első kép

A Bethesda egy új képet adott ki a jövőre megjelenő Dishonored című termékről. Az előzetes infók szerint egy meglehetősen részletesen kidolgozott lopakodós játék készül PC, PS3 és Xbox360 platformokra. Egyelőre ennyit tudunk, most pedig elégedjünk meg az első gameplay tartalmú képpel lentebb: