Battlefield 3 - Íme a Battlelog!

Bizonyára mindenki ismeri a legutóbbi Need for Speed játékokban debütált Autolog közösségi rendszerét, mely a multiplayert hivatott támogatni, amolyan facebook stylban. Na szóval, ez vissza kacsínt majd a Battlefield 3-ba is, mely Battlelog címen lesz felismerhető a későbbiek során. Ez egy nagyon fontos BF hír, tehát kezeljétek úgy .D A lényeg alább látható:

Pár előzetes kép érkezett a CVG jóvoltából:.

The Cursed Crusade - Dátumozva

Megjelenési dátumot kapott a történelmi alapokra helyezett fantasy akció.kalandjáték, a The Cursed Crusad. Egyébként a produkciót kooperációs támogatással egészítették ki a fejlesztők. Ezért is ígéretes! Október 11-én jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra az Atlus gondozásában.

 

Captain America - Bevezető

Holnap jelenik meg hivatalosan a MARVEL és a SEGA közös produkciója, a Captain America videójáték változata, melyben még a mozifilm sztárja, Chris Evans is közreműködött. Megérkezett a játékprogram prológusa, ami meglehetősen hangulatosra sikerült.

Rage - Videónapló a fegyverekről

A Bethesda és az id kiadta a következő fejlesztői naplót a Rage játékról, amiben a fegyverekről számolnak be nekünk. Különösebb kommentár nélkül következzen a videónapló:

Metro: Last Light - Az első Gameplay Trailer

Korábban a THQ egy rövid kis ízelítőt mutatott a Metro: Last Light-ból. Most viszont ahogy azt ígérték, pár perce ki is adták az igazi első gameplay bemutatójának első részét. (Vajon mennyit mutatnak meg a játékból ?)

Sniper 2 - képek

Partnerünk, az Elitgamer pár új képre tette rá a kezét az idén megjelenő Sniper: Ghost Warrior 2 játék kapcsán. Azt tudjuk már, hogy a termék grafikus motorját a  CryEngine 3 fogja működtetni. Az alábbi képek meglehetősen gyönyörűek. A City Interactive pedig nagyon úgy néz ki, hogy kezd felnőni a játékfejlesztésekhez. Engem speciel lenyűgözött a Sniper első része PC-n. Mondjuk abba a tudatban voltam, hogy ez egy CI játék, szóval kellemeset csalódtam anno. Várjuk tehát a második rész megjelenését!Saints Row 3 - Előrendelői bónuszok

Kíváncsi vagy milyen tartalmakkal fogsz meggazdagodni, ha előrendeled a Saints Row 3-at? Akkor less  bele, az alábbi HD minőségű videóba!

Skyrim - nem lesz demó

A Bethesda megerősítette, hogy nem fognak kiadni demót az Elder Scrolls V: Skyrim című játékból a novemberi megjelenés előtt.

"Ennek a játéknak nem lesz demója" - mondta Craig Lafferty a Gameplanetnek. Továbba azt is hozzátették a fejlesztők, hogy egy ilyen méretű és összetett játékhoz nagyon nehéz létrehozni egy kipróbálható verziót. Ahhoz, hogy nagyjából mindent megmutassanak a játékból, egy meglehetősen gigantikus méretű demóra lenne szükség.

 

Metro: Last Light - Előzetes Gameplay Videó

A THQ a mai nap felfedi a legújabb játékukról a lepelt, ami nem más, mint a Metro: Last Light.

Előzetesként egy rövid Gameplay demo-t adtak ki kedvcsinálóként, és várható, hogy ma este, vagy esetleg a héten kiadja a bővített Gameplay videót. Hogy mit is lehet várni a Metro: Last Light-tól ?
Ugyanazt az izgalmat, mint elődjétől, a Metro 2033-tól. Grafikailag nem túl sokat csiholtak rajta, de az biztos, hogy a Direct X 11-es támogatás most is benne lesz. A játék egyaránt fog PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenni 2012 márciusában.

Addig is itt a Gameplay demo:

Call of Juarez: The Cartel - Multiplayer videó

A Ubisoft egy újabb videót adott ki a nagyközönségnek a hamarosan megjelenő Call of Juarez: The Cartel című játékról, melyben a többjátékos módokat ismerhetjük meg.

Hard Reset - új játék a láthatáron

A lengyelek egy meglehetősen remek játékot készítenek a Hard Reset képében, mely csak PC-re fog megjelenni, majd valamikor. Egyelőre érjük be az alábbi videóval.