Halhatatlanok - magyar feliratos előzetes

A filmtrailer.hu jóvoltából megérkezett az Immortals című mozifilmnek a magyar feliratos előzetese. A film a 300 alkotóitól van, és november 11-én (11.11.11) kerül bemutatásra a mozikban, méghozzá világszerte.

Prototype 2 - új trailer

Az Activision kiadott egy új fejlesztői trailert a Prototype 2-ből, amiben elmagyarázzák, hogy hogyan is fog működni a játék harc rendszere. A fejlesztők szerint: "Azt fogják nyújtani a játékosoknak, amit a Prototype típusú világtól elvárható."


Egyelőre nem tudni, hogy az ígéretüket betartják-e, de a videóból több minden derül ki, mint amit a fejlesztők elmondtak.

A trailer pedig itt:

Mortal Kombat - Rain sztori trailer

E hónapban új karakterrel egészül ki a NetherRealm fejlesztette Mortal Kombat című verekedős játék. Skarlet, és Kenshi után Rain is tiszteletét fogja tenni a Mortal Kombat bajnokságban, akit legutóbb az Ultimate Mortal Kombat 3-ban láthattunk. Ed Boon csapata természetesen új képességgel, illetve kivégzéssel áldotta meg Edénia hercegét.

Captain America - Vigyázz, gránát!

Az MTV oldalán jelent meg a Captain America című mozifilm egyik jelenete, melyben megismerhetjük a vézna alkatú Steve Rogerst. Tommy Lee Jones próbára tette a srácokat egy gránáttal. Az alkotók tényleg hazafias jellemmel ábrázolják a leendő Amerika Kapitányt!

Íme a gránátos jelenet:

Black Ops: Annihilation DLC - PSN és Steam dátum

A Treyarch bejelentette, hogy július 28-án jelenik meg a Call of Duty Black Ops harmadik kiegészításe, az Annihilation a PSN és a Steam letöltő rendszereken, 15 dolláros árkategóriában. A PS3 és a PC tulajok biztosan éhesek egy újabb letölthető tartalomra, illetve mókázásra, hiszen Xbox360-ra már bő egy hónapja elérhető.A pályák a következőek:

  • Drive-In 
  • Hazard
  • Silo
  • Hangar 18
  • Shangri-La: ez a zombis térkép 
Az Annihilation tehát július 28-án jelenik meg a dupla Xp hétvégét követően.

Call of Juarez: The Cartel - 20 perc tiszta játékmenet

A német Gamestar magazin egy vadonatúj videót töltött fel a Youtube oldalára, melyben a Call of Juarez: The Cartelt mutatják be, mintegy 20 percen keresztül. A játék július 22-én jelenik meg konzoloklra, PC-re pedig szeptember 16-án, ha csak azon nem lesz további késés az Ubisoft jóvoltából...

Mortal Kombat - Jade és Kitana ruha a láthatáron

A Warner és a NetherRealm meglehetősen tudja mitől döglik a légy, vagy is a MK fan, mert újabb DLC-t jelentettek be, ami szerencsére teljesen ingyenes lesz. Ezúttal most Kitana és Jade kelléktára egészül ki!

Deus Ex: Human Revolution - Harcrendszer

A Square Enix egy vadonatúj videót adott ki az augusztus végén megjelenő Deus Ex Human Revolutionról, melyben a készítők a produktum harcrendszeréről tartanak kis előadást számunkra. Nem is ecsetelném tovább a részleteket, irány a videó. Enjoy!

Ilyen lesz az új Pókember!

Hát most mit mondjak? Háttal nem kezdünk mondatot. Szóval most Tobey Maguire biztos sír vagy nevet örömében. A hamarosan debütáló új Pókember filmről érkeztek képek, melyeken a "friss" főhőst és barátnőjét csodálhatjuk meg!STALKER - Fan film

A neten megjelent a Stalker fan mozija, amit FULL HD-ben is megnézhettek. Jó szórakozást!

BF3 - Battlelog analízis

Nemrég osztottuk meg veletek a Battlefield 3 multiplayeres közösségi rendszerét képek formájában, ám a Gamerspawn a mai napon szépen felülvizsgálta a Battlelogot, hogy mégis mirre számíthatunk tőle október végén.