AC: Revelations - Az első fejlesztői napló

Az 50.-ik életkorát átlépő Ezio Auditore da Firenze, az Ottomán (török, oszmán, a korábbi Bizánc fellegvárába) Birodalom központjába Konstantinápolyba utazik, hogy felkeresse hűséges keresztes lovagjait illetve egyidőben legnagyobb mentora, Altair emlékei után kutat majd. A fősztori ezért két szálon fut Altair és Ezio személyében illetve egy a jelenben is játszódni fog, Desmonddal. Amikor Desmondot irányítjuk, akkor számíthatunk több logikai feladványokra is, a fejlesztők elmondása szerint ebben a részben a logikai elemek összessége meglehetősen nehézkések lesznek, kedvezve a hardcore játékosoknak. További részletek az alábbi videónaplóban!

 

The Witcher 2 - újabb DLC a láthatáron

A CD Projekt RED a mai napon bejelentette a Witcher 2 harmadik nagy javítását, melyben egy újabb DLC várja a nagyérdeműt. A nagy méretű frissítés számos hibát fog majd javítani a játékon belül, ami pedig az új küldetést illeti, az a második fejezetben lesz elérhető. Vergenben, a törpök által alapított kőbányavárosában egy Elthlon nevű fickótól vehetjük majd fel, aki magányosan éldegél kunyhójában. Megtalálni könnyű lesz.

 

Egyelőre nem tudni mikor jelenik meg, de az szinte biztos, hogy még a nyár folyamán letölthetjük azt, természetesen ingyenesen.

Changelog 

EA Origin - 2 év inaktivitás után lőttek a játékaidnak!

Partnerünk, a DemonicPlayer meglehetősen fontos információra tette rá a kezét az EA Origin kapcsán. Csak óvatosan az Originnel! menjetek inkább Steamre!

A lényeg:

Június 3-án indult hódító útjára az EA digitális disztribúciós rendszere, az Origin, de mielőtt bárki nagyon belemélyedne, javaslom alkalmazza a fentebb említett frissen megszerzett tudását és olvassa el a Felhasználási Feltételeket, gondosan ügyelve az apróbetűs részekre.

Igen bizony, ott van elásva a kutya. És nem, egyáltalán nem leszel boldog az ott olvasottaktól. A szerződés feltételeinek elfogadásával beleegyezel abba, hogy az Electronic Arts 24 hónap inaktivitás után töröljön minden egyes játékot a fiókodból.

Mondtam én, hogy apróbetűs rész! És hogy ott van elásva a kutya. Íme az Origin Felhasználási Feltételei… 2011. június 3-i frissítéssel."