The Cartel - Bele a lecsóba! Az első 10 perc

A Youtuben nemrég került fel a Call of Juarez: The Cartel című FPS játéknak az első 10 perces bemutatója, amely egyből a lényegbe dob be minket. Természetesen ez csak egy bemelegítő jelenet az elején. Ismerkedés az irányítással meg ilyenek. A játék holnap jelenik meg, kizárólag konzolkra. A PC-s kiadásról egyelőre pontos dátum nincs, bár több portál szeptember 16.-át említ. Meglátjuk!

Revelations - Az első multiplayer előzetes!

Hoppá, hoppácska. Mi futott be nekünk a legújabb Assassin's Creedről? Természetesen egy új videó, melyben a multiplayert veszik górcső alá a fejlesztők. A Gamescomon biztos várható majd újabb játékmenet előzetes, addig is bírjuk ki az alábbi trailerrel, mely a magyar Assassin's Creed Youtube-csatornáján jelent meg először!

Batman: Arkham City - A Gyűjtői kiadás titkai

Két amerikai nagy forgalmazó, a Best Buy és a Gamestop egy különleges Gyűjtői kiadást fognak kínálni a nagy érdeműeknek a Batman: Arkham City c. játékból. Ezen különlegességeket fogja tartalmazni:

- Egy ún. "Prémium szobor"-t mellékelnek, amit a Kotokubiya gyárt, ezzel is a játék egyik motívumát a való életben is lehet már csodálni

- Egy képregényhez hasonló újságot, amiben a játék egyes helyeinek illusztrációja lesz megtekinthető

- Automatikus részvételi előnyt élvez a tulajdonos, ha bármilyen fajta kiegészítő is érkezik a játékhoz

- És egy Gotham Knight-ra hallgató képregényt, ami életre kelti a történetet

A játék fejlesztői egy új trailert is beígértek, amit az idei Comic Con Expo-n fognak bemutatni a közönségnek. Addig is itt van egy kis nyálcsorgató gameplay trailer a játékról:


UK Charts: Transformers sikerek

Komolyan írom / mondom, hogy a Zumba Fitnessen én már nem is csodálkozom, hagyjuk inkább. A lényeg: :Egyre javuló tendenciát mutat fel a High Monn Studios és az Activision produkciója, a Transformers: Dark of The Moon. Angliában meglehetősen rosszul kezdett a megjelenéskor, hiszen csak a 17. helyet tudta megkaparíntani. És most meg itt tart. Biztos vagyok benne, hogy a játék sikeréhez nagy mértékkel hozzájárult a Transformers című mozifilm legújabb darabja, mely alcímnek szintén a Dark of The Moont viseli. Az LA Noire pedig visszaesett a hatodik helyre, míg a Black Ops felkúszott a legjobb négy játék közé.

01. Zumba Fitness (505 Games)
02. Transformers: Dark of the Moon (Activision)
03. Dirt 3 (Codemasters)
04. Call of Duty: Black Ops (Activision)
05. Lego Pirates of the Caribbean (Disney)
06. Lego Star Wars III: The Clone Wars (LucasArts)
07. Harry Potter & The Deathly Hallows Part 2 (EA)
08. EA Sports Active 2 (EA)
09. Brink (Bethesda)
10. Assassin's Creed: Brotherhood (Ubisoft)

PC toplista Angliából (múlt heti)

01. The Sims 3: Generations (EA)
02. Football Manager 2011 (Sega)
03. The Sims 3 (EA)
04. Shogun 2: Total War (Sega)
05. World of Warcraft: Cataclysm (Blizzard)
06. The Sims: Medieval (EA)
07. Fable 3 (Microsoft)
08. The Sims 3: Late Night (EA)
09. Portal 2 (Valve)
10. Call of Duty: Black Ops (Activision)