MW3 - Robert Bowling interjú!

A német gamestar elkapta az Iinfinity Ward közösségi menedzserét, nevezetesen Robert Bowlingot, és kikérdezték, hogy milyen lesz a Modern Warfare 3. Részletek alább! Megjelenés pedig idén novemberben várható PC, Xbox360 és PS3 platformokra!

Gotham City Impostors - Batman és Joker nyomdokain

A FEAR alkotója, a Monolith gondolt egy merész ötletet. Mi lenne, ha egy multiplayer központú játékot alkotnának meg Batman és Joker univerzumában, mindezt úgy, hogy a két főhős nem lenne játszható, csupán a két főhős / elv követéséről szólna a produktum? A Monolith a témáról természetesen szólt a Batman játékok forgalmazásáért felelős kiadónak, a Warnernek. Az óriáscég igent mondott a Gotham City Impostors című projektre, mivel az Arkham Asylum-mal óriási sikereket értek el, valamint az Arkham City is hatalmas siker elé néz októberben. Ezért nincs mit veszteni a kiadónak az Impostersszel.


Dragon Age 2 Legacy - Comic Con trailer

A Bioware a Comic Con alkalmával egy új videóval lepett meg minket a közelgő Dragon Age 2 Legacyt illetően. Július 26-án jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra.

Paranormal Activity 3 - Bloody Mary feltámad!

A meglehetősen gyenge második rész után az illetékesek egy újabb Paranormal Activityt készítenek. A film sztorija szerint két kislány 1988 szeptemberében megidézi Véres Máriát, azaz Bloody Maryt.

Rage - Új fejlesztői napló került ki

Az id Software csapata kiadott egy új fejlesztői naplót, amiben elég sokat elárul az Októberben esedékes Rage-ről. Ezúttal a semmi közepére kalauzolnak el minket a fejlesztők, vagyis a játék elemeiről, a környezetről, és a karakterekről ejtenek pár szót.

A videót itt tekinthetitek meg:

Spiderman: Edge of Time - Új trailerrel debütál

Az Activision az idei ComicCon-on megörvendezett mindenkit egy új trailerrel a Spiderman: Edge of Time c. játékról. Nagy vonalakban a játékról annyit, hogy Peter Parkernek most a zseniális elmével, Walker Sloan ellen kell felhúznia a gatyáját, ugyanis az őrült prof. az időt manipulálva visszautazik az időben, és különféle eseményeket, fontosabb momentumokkal készül babrálni, amit természetesen Pókemberrel kell megakadályoznunk. A játék ez év Október 4.-én jelenik meg Xbox 360-on, PS3-on és PC-n egyaránt.

A trailer pedig itt látható:

 

Captain America - a kritikusok nincsennek oda érte

Pár fontosabb teszt pontszámokat osztunk meg az e hónapban debütált Captain America című akciójátékról. A kritikusok nem nagyon szeretik, bár még így is benne van a legjobb 5 képregény superhősösdi játékok között! - szerintem. (Batman Arkham Asylum, X-men origins Wolverine, Spider-man Web of Shadows, +1 Captain America).

 • Gameinformer - 75
 • Joystiq - 70
 • Game Revolution - 67
 • Gamespot - 65
 • Destructoid - 65
 • Planet Xbox360 - 65
 • GiantBomb - 60
 • GamePro - 50
 • Eurogamer - 50
 • IGN - 50
 • 1UP - 42

Gears of War 3 - A kulisszák mögött

Az Epic és a Microsoft szépen kivárta a Comic-Con játék -és filmexpó rendezvényét, hiszen egy vadonatúj fejlesztői naplót adtak ki a szeptemberben érkező Xbox360-exkluzív Gears of War 3-ról. Az alábbi videót természetesen HD-ben is megnézhetitek... Ha kíváncsi vagy a sztori részletekre, mindenképpen nézz bele! Ja és CliffyB is szerepel benne, ő is mond jókat a játékról, csak úgy mint Capps úr!


Amazing Spider-man: befutott a teaser

A legújabb Batman bemutató után megérkezett a The Amazing Spider-man legfrissebb előzetese is. A filmet a hozzá nem értő illetékesek teljesen előlröl készítik el, mert a Tobey Maguire / Sam Raimi-féle projektet teljesen a kukába dobták a Columbia okostojás producerei. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetne folytatni a Pókember filmet ott, ahol legutóbb Raimiék abbahagyták. Még az új nyálas főszereplő is kész katasztrófa. De a tinik, 15-20 évesek körében biztos tuti siker lesz ez a  förmedvény!  Reméljük megbukik a film.

Sam Raimi, kérlek szépen PERELD be őket, amit Ezek művelnek a Pókemberrel! Tiszta szégyen.

Hugh Jackman megerősítette a Wolverine második részét!

Hugh Jackman a Comic-Con alkalmával ma bátran és magabiztosan megerősítette az X-Men filmek folytatását, mely minden bizonnyal Wolverine 2 címen fog futni. Hugh "meglepő" megjelenésével egyébként is a Real Steel című akciófilmet kellett promóztatnia  a nagyközönségnek. Emellett erősítette meg, hogy a közelgő Wolverine film meglehetősen más környezetben fog játszódni, hiszen a jelenetek nagy részét Japánban fogják felvenni. Rozsomák főellenfele pedig Silver Samurai lesz. A forgatókönyvet Chris McQuarrie készíti.


Silver Samurai igazi neve Kemuichio Harada, aki hosszú múltra tekint vissza a Marvel univerzum történetében. Harada valójában féltestvére Wolverine barátnőjének, Mariko Yashidának. A szamuráj harcost, hogy ki fogja alakítani, egyelőre semmit nem tudunk még ez ügyben. De Ken Watanabe szerintem jó választás lenne! Ti hogy vagytok ezzel?

Batman Arkham City - Pingvin trailer

Vadonatúj videót adott ki a Rocksteady és a Warner a Gamespot számára a Batman Arkham City című akciójátékról, melyben a Denevérember egyik legnagyobb riválisát, Pingvint mutatják be a rajongóknak. Érdemes megnézni!

Mortal Kombat - Freddy Krueger is csatlakozik!

Biztos vagyok benne, hogy sokan viccnek fogják fel, hogy a Mortal Kombatban 5 dollárért Freddy Krueger is csatlakozni fog még a nyár folyamán. Természetesen az öt dolcsit majd nekünk kell kifizetni... Ed Boon nem viccel, mivel a Rém álom az Elm utcában című film jogi birtokosa a Warner, ezért valóban elképzelhető az Álomgyilkos szerepeltetése a bajnokságban, sőt még videó is érkezett, amit kizárólag az IGN Youtube-s csatornáján tekintehettek meg.