Battlefield 3 - Metro játékmenet videó érkezett

Már javában zajlik a Battlefield 3 zárt alfa multiplayer tesztje, ezért az EA hivatalosan kiadott egy olyan videót, melyben az "Operation Metro" című pályát vehetjük szemügyre. A BF3 a Destruction és a Frostbite motor továbbfejlesztett változatában október végén jelenik meg PC-re és konzolokra. Ja és, természetesen a Rush módot prezentálják alább. Enjoy!

Battlefield Heroes - Megérkeztek a varázslók

Az eddiginél is furcsább világgal rendelkező Battlefield Heroes c. ingyenesen játszható online TPS most új kiegészítéssel bővül: még pedig Varázslókkal. A kiegészítés megjelenéséről még dátumot nem véltek felfedni, de nagy valószínűséggel még az idén megérkezik.Addig is itt egy trailer, hogy miről is lenne szó:

Jagged Alliance: Back in Action - Bejelentés videóval

A bitcomposer Games a Comic Con eljöveteléig várt, hiszen hivatalosan bejelentették a Jagged Alliance: Back in Action című akciójátékot, mely minden bizonnyal követni fogja régi, retrós színvonalát. Ezért is tűnhet úgy, hogy rétegjáték lesz... Megjelenés idén októberben!

Youtube: Új csatornára költöztünk!

Időközben technikai problémák miatt új Youtube csatornára költöztünk át. Szóval akik feliratkoztak a régire, azok szépen jöhetnek át a másikra, tehát a nemrég megalakultra. Ezentúl a feltöltött anyagokra jobban oda fogunk figyelni.

 

Megértéseteket előre is köszönjük!