The Witcher 2 - Gamescom Xbox360 Trailer

GoldenEye 007: Reloaded - MI6 Ops Mode trailer

AC: Revelations - Gamescom trailer

Ubisoft ma kiadta az AC: Revealtions hivatalos Gamescomos bemutató videóját, amit alább nézhetünk meg HD-ben. Megjelenés november 15-én!

Gamescom 2011 EA sajtótájékoztató

Köln-ben tegnap az EA sajtótájékozatót tartott, a Gamescom-nak elkeresztelt hatalmas játék fesztiválon. Volt szerencsém látni az élő közvetítést. Sorban megyek a látottakon, és megosztom a véleményemet a dologról.

Elsőként volt Fifa Street, elmondják hogy a legjobb utcai focistákat kérték fel, hogy segítsék a játék elkészítését. A játék megjelenését valamikor jövő év elejére kalkulálják be. Nemigazán tudok mit mondani róla, nem szeretem a sport játékokat :)

Ezután jött a Need For Speed: The Run, szép grafika, az egész elég látványos. De, véleményem szerint ez már marhára nem NFS. Baromira megfogja osztani a játékosokat! November 18-án minden kiderül.
Majd jött a BioWare játéka. Star Warts The Old Republic. Nemvagyok egy multiplayer játékos de igen meggyőzően demózták a stuffot. Valahogy így játék közben az egész design sokkal jobban fest, mint a videók közben. Nyílt Beta teszt lesz hozzá hamarosan. Nagyon jónak ígérkezik

Ezután jött az én személyes kedvencem, újra egy BioWare játék, a Mass Effect széri legújabb darabja, a Mass Effect 3. 2012 Március 9-én fog megjelenni(jó akkor ez egy piros betűs ünnep nekem). Shepherd, Liara és Garrus lődöznek és lőnek és lőnek. Ok akció RPG, de pont erre vagyok a legkevésbé kíváncsi, sztori, új szereplők kasztok? Semmit nem mondanak, csak a puffogtatás. Csalódás!

Újabb sport játék az SSX. Egy hódeszkás cucc, elmondják hogy mindenféle műholdas felvételek segítségével, térképezték fel a pályákat, majd azok alapján alkották meg őket. Remek online versenyeket ígérnek a fejlesztők. Abszolút nem mozgatott meg bennem semmit a program.

Majd jön egy meglepetés, a Reckoning: Kindoms of Amalur. Ezelőtt mégcsak nem is hallottam erről a cuccról semmit. Ken Rolston mondja el amit tudnunk kell a játékról. Már-már a megszálottság jeleit mutatva. Bizarr egy figura! Valami fantasy világban játszódó akármi akar ez lenni, sablon szövegek egyfolytában. Epikus harcok és félelmetes világ bla bla bla. 2012 Február 12 a megjelenési dátum, nem túl meggyőző.

Még egy MMO következik, The Secret World, már nem is emlékszem mikor találkoztam először ezzel a címmel, de nem mostanában az biztos. Augusztus 26-tól lehet jelentkezni a Beta tesztelésre. 2012 áprilisában megjelenés(tuti hogy lesz csúsztatás). Nem tűnik rossznak, de semmi egetverő.
Fifa 12 jön. Közben megnéztem a Facebook üzenőfalamat, semmi érdekes nem hangzik el még a Fifa fanatikusoknak sem. Lépjünk.

Az utolsó bemutató következik, a nagyágyú, a prezentcáió legjobbja. Battlefield 3. Letaglózó látvány, ez a játék valami gyönyörű! A szemünk előtt demózzák a coop módot, valami frenetikus az egész. Egy pár szög bekerült a CoD koporsójába. Szenzációs tűzharcok, minden rombolódik, pazar hangeffektek. Mostmár szögbelövővel estek neki annak a bizonyos koporsónak, reszkess Activison!

Vége is. Megvan a maga hangualata ezeknek a műsoroknak. Aki teheti nézze őket élőben, ha ma is lesz a blogon a link kifog kerülni ígérem! Számomra a 2 legjobb prezentáció a SW TOR és a BF 3 volt.