Filmes hírek 2011 Augusztus

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Előzetest kapott az új Szellemlovas film. Elmondhatatlan hogy én az első részt mennyire gyűlölöm. Az egész egy 90-100 perces nevettséges és erőltetett baromság volt. Nicolas Cage egyik legnagyobb beégése, ami mellé még gyűjtött azóta párat. Most itt ez az új, a rendezőpáros pedig Mark Neveldine Brian Taylor akiknek eddig, egyetlen jó filmjük volt, a Crank. Azóta csak baromságok kerültek ki a kezeik közül, Crank 2, Gamer. Erről a filmjükről pedig nem is tudom mit gondoljak, az előzetes nem vészes, a zene kifejezetten tetszik, vannak benne látványos akciók de ugyanakkor gagyibbak is. Szóval ebből még bármi lehet.


Underworld 4: Awakening:
Nagyon szeretem az Underworld filmsorozatot, az egyik kedvencem. Nagyon megfogott az egész hangulata, és jók voltak a szereplők. Ennek ellenére teljesen fölöslegesnek tartom ezt az új részt. Nem értem minek kell ez is. Az előzetes egyébként, akárcsak az előző részeké, meglehetősen színvonalas, azonnal elkapott a hangulat, a látvánnyal sincs semmi baj. Majd kiderül.



Amerikában és nálunk is bukott a Zöld Lámpás
Az USA-ban egészen jól nyitott 72 millió dollár körül, és azóta csak az USA-ban 115 milliós a bevétele a filmnek, igen ám de kb. 200 misiből készült a film, szóval még nulszaldósnak sem lehet nevezni, még a gyártási költség sem térült meg és nálunk is eléggé vergődik az alkotás. Ami szerintem nem véletlen, már az előzetesek is irtó röhejesek voltak.

The Avengers
Egy 50 másodperces kis szösszenet a The Avengers moziból! Hamarosan jön az igazi, amit leadtak az Amerika Kapitány film stáblistája után! Valami gond van a beágyazással, úgyhogy csak linkelem



Változtatások az új Hitman-ben

A Hitman Absolution-ben elég komoly változásokat igérnek a fejlesztők. Az IO Interactive egyik tagja Tore Blystad maga mondta, hogy ez az új Hitman, nagyon megfogja osztani a játékosokat.

Továbbá azt is elmondta, hogy most már tényleg valódi lehetőségek lesznek, egy-egy küldetést tényleg szabadon, és úgy tudunk megoldani ahogy akarunk. Nyilván most mindenki felvonja a szemöldökét, "de hát eddig is így volt". Szerintem nem, és láthatólag még a fejlesztők is így gondolják.

Sohasem szerettem a Hitman-t pont ezért, mert sohasem volt igaz, hogy úgy oldhatsz meg küldetést ahogy akarsz, ez átverés! Hiába akartál lopakodni, vagy beolvadni, ha azt nem úgy tetted ahogy a fejlesztők elvárták, akkor buktad az egészet. Nekem pl. volt olyan hogy álruhában levertem egy vázát véletlenül és egyből elkezdtek rám lövöldözni. Miért hello? Érdekes módon ezt több helyen is megemlítettem, a barátaimmal is sokat vitáztunk ezen, és mindig lehülyéztek érte. Most pedig maguk a fejlesztők igazolnak engem.

Remélem sikerül a változtatás, és lesz végre egy igazán jó Hitman. Várjuk szeretettel!